Skip to main content

BEAUTY TIPS

6 εκπληκτικά τρικ ομορφιάς που θα σου σώσουν χρόνο και χρήμα

Τρικ που θα λατρέψεις!


Κέλλυ Νόβακ

Αχ, πόσο λατρεύω τα τρικ ομορφιάς. Είναι σαν γινόμαστε μάγοι προσπαθώντας με εναλλακτικούς τρόπους να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας, τα μακιγιάζ μας, μανικιούρ κ.ο.κ.

Και υπάρχουν τόσες πολλές εφευρετικές γυναίκες (μπορούμε να τις αποκαλέσουμε και beauty junkies) εκεί έξω που διαρκώς δοκιμάζουν πράγματα και μας βοηθούν να βρούμε έξυπνους τρόπους να βελτιώσουμε την… όμορφη καθημερινότητά μας, σώζοντας τελικά χρόνο και χρήμα!

Τα παρακάτω beauty tricks λοιπόν, κάνουν αυτό ακριβώς: βελτιώνουν την καθημερινότητά μας και μας κάνουν να κερδίζουμε λίγο χρόνο από την πολυάσχολη ρουτίνα μας.

Γίνε κι εσύ λίγο πιο δημιουργική και δοκίμασε αυτά τα τρικ!

Βάλε το eyeliner στην κατάψυξη

Τα eyeliners και τα μολύβια κραγιόν «σπάνε» ή λιώνουν πολλές φορές. Όταν συμβεί αυτό, βάλε τα στην κατάψυξη για 15 λεπτά. Βγάλε τα από την ψύξη και πριν ξεπαγώσουν τελείως μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και πάλι.

Εφάρμοσε το κραγιόν σου σαν ρουζ

Α, το παλιό-καλό τρικ! Αν το… budget δεν βγαίνει για ν’ αγοράσεις ένα νέο και κρεμώδες ρουζ, μην σκας! Ένα ροζ ή κόκκινο κραγιόν θα γίνει ο σωτήρας σου! Πολύ απλά, με τα δάχτυλα των χεριών σου εφάρμοσε ταμποναριστά στα μάγουλά σου, λίγο από το κραγιόν.

Χρησιμοποίησε κουτάλι για το cat eye μακιγιάζ σου

Υπάρχουν πολλές απόψεις για το τι εργαλεία πρέπει να χρησιμοποιήσεις για να εφαρμόσεις το τέλειο cat eye μακιγιάζ. Αλλά ο πιο εύκολος (και αποτελεσματικός) τρόπος είναι να τοποθετήσεις ένα κουτάλι εκεί που τραβάς συνήθως την γραμμή του μακιγιάζ και με το eyeliner να σχηματίσεις στο cat eye. Done and done!

Μαγειρική σόδα για λεύκανση δοντιών

Η μαγειρική σόδα είναι ένα υλικό που χρησιμοποιούμε αρκετά στα θέματα της ομορφιάς! Και πέρα από τις πολλές χρησιμότητές της έχει και αυτή: να ασπρίζει τα δόντια! Ανάμειξε 1 κ.σ. μαγειρική σόδα με λίγο νερό μέχρι να δημιουργηθεί μία πάστα. Βούρτσισε με αυτό τα δόντια σου όπως θα έκανες κανονικά. Έπειτα ξέπλυνε με μπόλικο νερό!

Απολέπιση χειλιών με πετσέτα

Τίποτα δεν είναι πιο ενοχλητικό τον χειμώνα, από τα σκασμένα χείλη! Υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος για να τα κάνεις και πάλι λεία! Αρκεί να βρέξεις μια πετσέτα προσώπου με λίγο ζεστό νερό και τρίψε απαλά τα χείλη σου, μέχρι να φύγει το ξηρό δέρμα. Έπειτα εφάρμοσε λίγο balm για ενυδάτωση.

Σώσε το σπασμένο νύχι με σακουλάκι τσαγιού

Αν έχεις σπασμένο νύχι, μην φρικάρεις! Απλά κόψε ένα μικρό κομματάκι από το σακουλάκι ενός τσαγιού και τοποθέτησέ το πάνω στο σπασμένο σου νύχι. Έπειτα, πρόσθεσε το top coat για να γίνει σκληρή η επιφάνεια και λίμαρε το νύχι σου.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της

BEAUTY TIPS

6 λόγοι για να ενσωματώσεις ένα essence στη ρουτίνα του skincare σου

Κι όμως, αλλάζει τα πάντα στον τρόπο που φρόντιζες την επιδερμίδα σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ