Το hack που της Beyoncé για τέλεια εφαρμογή του foundation - AllYou.gr

Search

Το hack που της Beyoncé για τέλεια εφαρμογή του foundation

O makeup artist της Queen Bey αποκαλύπτει το απόλυτο μυστικό για το μακιγιάζ!

12 Μαρτίου 2018
Συντάκτης : Kelly Novak

Μια ματιά να ρίξεις αυτή την στιγμή σε φωτογραφία της Beyoncé και θα δεις το τέλειο, φυσικό, λαμπερό και αψεγάδιαστο μακιγιάζ. Ένα το οποίο να μην φαίνεται σαν να έχει απλώσει πάνω από μια στρώση foundation, αλλά το οποίο να έχει χρησιμοποιήσει, ίσα-ίσα για να καλύψει κάποια σημάδια του προσώπου της.

Πώς το καταφέρνει αυτό όμως, όταν εμείς έχουμε δοκιμάσει τα πάντα για να δείχνει το μέικαπ πάντα λείο και φυσικό; O makeup artist της διάσημης τραγουδίστριας, Sir John αποκάλυψε το απόλυτο μυστικό για το μακιγιάζ της!

Ο ίδιος λοιπόν, κάνει το εξής: χρησιμοποιεί το foundation με ένα βρεγμένο beauty blender και το εφαρμόζει σε «νωπό» δέρμα στο οποίο έχει μόλις εφαρμόσει ενυδατική κρέμα.

Το να εφαρμόσεις το foundation αμέσως μετά την εφαρμογή της ενυδατικής κρέμας, επιτρέπει στο προϊόν μακιγιάζ να αναμειχθεί με την κρέμα δημιουργώντας την τέλεια φόρμουλα για το δέρμα σου!

Με τον τρόπο αυτό, το makeup εφαρμόζεται καλύτερα, ενώ η επιδερμίδα παραμένει προστατευμένη από το foundation και το υπόλοιπο μακιγιάζ!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!