Το μυστικό της Kim Kardashian για ένα φυσικό ξάνοιγμα στα μαλλιά - AllYou.gr

Search

Το μυστικό της Kim Kardashian για ένα φυσικό ξάνοιγμα στα μαλλιά

Το απόλυτο hack που θα λατρέψεις!

14 Μαρτίου 2018

Τους τελευταίους μήνες, η Kim Kardashian αλλάζει διαρκώς το χρώμα των μαλλιών της. Αν και επέστρεψε πάλι την απόχρωσή της, στο φυσικό της καστανό χρώμα, η Kim K. μέχρι και λίγο καιρό είχε είτε τα μαλλιά της πλατίνα, είτε μπλε ή το πιο πρόσφατο (και αγαπημένο) μας ροζ!

Η ίδια λοιπόν, αποκάλυψε στο site της, το απόλυτο hack που έκανε μέσα σε 20 λεπτά τα μαλλιά της να ξανοίξουν. Έχοντας λοιπόν, κουραστεί με τα neon, φούξια μαλλιά της, η Kim έλιωσε μερικές ταμπλέτες βιταμίνης C και τις έβαλε στο σαμπουάν της.

Άφησε το μείγμα αυτό στα μαλλιά για 20 λεπτά (σαν μια DIY μάσκα μαλλιών) και μόλις τα ξέπλυνε το χρώμα το μαλλιών της μετατράπηκε από έντονο φούξια σε ανοιχτόχρωμο, παστέλ ροζ!

Αν και οι «σπασμένες» βιταμίνες C δεν έκαναν τα μαλλιά της και πάλι ξανθά, αυτός ο τρόπος την βοήθησε να ανοίξει το χρώμα των μαλλιών της πολύ!

«Ήθελα να ξεθωριάσουν τα μαλλιά μου και από έντονο φούξια να γίνουν παστέλ ροζ. Έβαλα αυτές τις ταμπλέτες βιταμίνης C τις έλιωσα μέχρι να γίνουν σκόνη και τις έβαλα στο σαμπουάν μου», γράφει η Kim. «Άφησα το σαμπουάν για 20 λεπτά και έπειτα ξέπλυνα. Περίμενα τα μαλλιά μου να γίνουν και πάλι ξανθά, αλλά το χρώμα μου ήταν ένα απαλό ροζ το οποίο τελικά μου άρεσε πολύ!».

Gonna miss the pink 💞🍬👛🌸🍭🎀

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) onΑκολούθησε το allyou στο Instagram!