Skip to main content

BEAUTY TIPS

Το μυστικό της Kim Kardashian για ένα φυσικό ξάνοιγμα στα μαλλιά

Το απόλυτο hack που θα λατρέψεις!


Κέλλυ Νόβακ

Τους τελευταίους μήνες, η Kim Kardashian αλλάζει διαρκώς το χρώμα των μαλλιών της. Αν και επέστρεψε πάλι την απόχρωσή της, στο φυσικό της καστανό χρώμα, η Kim K. μέχρι και λίγο καιρό είχε είτε τα μαλλιά της πλατίνα, είτε μπλε ή το πιο πρόσφατο (και αγαπημένο) μας ροζ!

Η ίδια λοιπόν, αποκάλυψε στο site της, το απόλυτο hack που έκανε μέσα σε 20 λεπτά τα μαλλιά της να ξανοίξουν. Έχοντας λοιπόν, κουραστεί με τα neon, φούξια μαλλιά της, η Kim έλιωσε μερικές ταμπλέτες βιταμίνης C και τις έβαλε στο σαμπουάν της.

Άφησε το μείγμα αυτό στα μαλλιά για 20 λεπτά (σαν μια DIY μάσκα μαλλιών) και μόλις τα ξέπλυνε το χρώμα το μαλλιών της μετατράπηκε από έντονο φούξια σε ανοιχτόχρωμο, παστέλ ροζ!

Αν και οι «σπασμένες» βιταμίνες C δεν έκαναν τα μαλλιά της και πάλι ξανθά, αυτός ο τρόπος την βοήθησε να ανοίξει το χρώμα των μαλλιών της πολύ!

«Ήθελα να ξεθωριάσουν τα μαλλιά μου και από έντονο φούξια να γίνουν παστέλ ροζ. Έβαλα αυτές τις ταμπλέτες βιταμίνης C τις έλιωσα μέχρι να γίνουν σκόνη και τις έβαλα στο σαμπουάν μου», γράφει η Kim. «Άφησα το σαμπουάν για 20 λεπτά και έπειτα ξέπλυνα. Περίμενα τα μαλλιά μου να γίνουν και πάλι ξανθά, αλλά το χρώμα μου ήταν ένα απαλό ροζ το οποίο τελικά μου άρεσε πολύ!».

https://www.instagram.com/p/BgG6KJCl6UB/?utm_source=ig_embed

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός