Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πρέπει να πετάς το κραγιόν σου μετά από ένα κρύωμα;

Ναι ή όχι τελοσπάντων; Η απάντηση… εντός!


Κέλλυ Νόβακ

Τέλειος ο καιρός του Μάρτη αν και έχει τα σκαμπανεβάσματά του! Δηλαδή σήμερα το πρωί ξύπνησα με συννεφιά και τώρα που σου γράφω έχει ήλιο!

Είναι πολύ εύκολο λοιπόν, να αρρωστήσει κανείς αυτή την περίοδο, όταν ο καιρός είναι ένα μίνι… σκωτσέζικο ντους! Μια μύτη που τρέχει, λίγος βήχας, λίγα δέκατα είναι τα «σημάδια» που αφήνει ο καιρός πάνω μας!

Παρόλα αυτά, σαν γυναίκες που αγαπάμε τον εαυτό μας και θέλουμε να είμαστε πάντα περιποιημένες είναι λογικό να συνεχίζουμε να βαφόμαστε, αν και άρρωστες!

Τι συμβαίνει στα προϊόντα ομορφιάς όμως, όταν είμαστε κρυωμένες και συγκεκριμένα σε αυτά που έρχονται πιο εύκολα σε «επαφή» με τα μικρόβια, όπως το κραγιόν;

Οι ειδικοί αναφέρουν λοιπόν, ότι πρέπει να πετάμε το κραγιόν μας, αν το έχουμε εφαρμόσει όσο ήμασταν άρρωστες.

Απ’ ότι φαίνεται έτσι όπως είναι σχεδιασμένες οι συσκευασίες του κραγιόν, «προσκαλούν» τα βακτήρια στο προϊόν! Το στόμα μας είναι ένα μέσο για να «βγαίνουν» προς τα έξω τα μικρόβια, οπότε αν το χρησιμοποιήσεις και αφού γίνεις καλά, τα μικρόβια θα «εισβάλλουν» και πάλι στον οργανισμό σου!

Από την άλλη, υπάρχει και η άποψη του ότι αν ξαναχρησιμοποιήσεις το ίδιο κραγιόν όταν είσαι υγιής θα δημιουργήσει ένα πιο ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα, αφού ο οργανισμός σου έχει ήδη «προσβληθεί» από τον συγκεκριμένο ιό.

Επειδή λοιπόν, δεν μπορούμε να ρισκάρουμε το αν θα αρρωστήσουμε ξανά αν φορέσουμε το ίδιο κραγιόν, και επειδή δεν μας συμφέρει να πετάμε κάθε τρεις και λίγο το αγαπημένο μας προϊόν μακιγιάζ, τότε προτιμότερο είναι τις ημέρες εκείνες να χρησιμοποιούμε ένα κραγιόν που δεν φοράμε συχνά. Απλά τα πράγματα…

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

BEAUTY TIPS

Η Zendaya καλωσόρισε την άνοιξη με μια υπέροχη ξανθιά απόχρωση

 Και είναι εξίσου πανέμορφη και απροσδόκητη με το νέο penny blonde look της

BEAUTY TIPS

Μέσα στην τσάντα ομορφιάς της Keira Knightley

Η Keira Knightley έχει γενέθλια και εμείς γιορτάζουμε τα μυστικά ομορφιάς της  

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.