3 κουρέματα που είναι ιδανικά για στρογγυλά πρόσωπα - AllYou.gr

Search

3 κουρέματα που είναι ιδανικά για στρογγυλά πρόσωπα

Πώς να αναδείξεις στο έπακρο τα φυσικά σου χαρακτηριστικά!

19 Απριλίου 2018
Συντάκτης : Kelly Novak

Αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο, σημαίνει ότι είναι πιο πλατύ και λιγότερο μακρύ από τα υπόλοιπα σχήματα προσώπου. Επίσης, σημαίνει ότι αν κάνεις το λάθος κούρεμα, τότε αυτό μπορεί να είναι καταστροφικό για την εμφάνισή του. Όσον αφορά το κούρεμα που πρέπει να έχεις, πρέπει να είσαι σίγουρη ότι είναι ένα που θα τονίσει θετικά το στρογγυλό σου σχήμα, κάνοντάς το να δείχνει πιο κομψό.

Υπάρχουν 3 κουρέματα λοιπόν, που θα ταιριάξουν «γάντι» σε σένα. Αυτά τα κουρέματα θα αναδείξουν άψογα τις εμφανίσεις σου!

Ανάλαφρο lob

View this post on Instagram

@harpersbazaarus

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Πάρε παράδειγμα από την Selena Gomez: Οι πιο «κοφτές» άκρες κολακεύουν το στρογγυλό πρόσωπο, ενώ το μήκος αυτό κάνει τον λαιμό πιο μακρύ. Φρόντισε το μήκος λοιπόν, να έχει 1-2 πόντους απόσταση από το πηγούνι.

Μακριές μύτες

Αν δεν προτιμάς τα μακριά μαλλιά, τότε προτίμησε να κάνεις ένα πιο «πλούσιο» κούρεμα. Η ιδέα εδώ είναι να τονίσεις το σχήμα του προσώπου σου με «ανάλαφρες» καμπύλες και να αναδείξεις τα ζυγωματικά και τα μάτια, ενώ δημιουργείς μια πιο κομψή σιλουέτα για το πρόσωπό σου που θα κάνει τον λαιμό να δείχνει πιο μακρύς.

Μακριές αφέλειες

Ένα fringe κούρεμα με ένα λίγο πιο αυστηρό και ίσιο μήκος, θα αναδείξει θετικά το πρόσωπό σου, ενώ θα προσφέρει μια πιο νεανική όψη. Σε συνδυασμό όμως με μακριές και πλούσιες αφέλειες, όπως τις Kirsten Dunst, που είναι εμπνευσμένες από την μόδα του ’70, θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ενός λίγο πιο μακρύ προσώπου!

Κεντρική φωτό: Instagram @selenagomezΑκολούθησε το allyou στο Instagram!