Skip to main content

BEAUTY TIPS

To hack της Beyoncé για μια ματ επιδερμίδα

Πες «αντίο» στην λιπαρότητα χρησιμοποιώντας αυτό το… αντικείμενο!


Κέλλυ Νόβακ

Θα περίμενες ότι μία γυναίκα σαν την Beyoncé, βάζει μόνο τα καλύτερα στο πρόσωπό της. ΟΚ, ισχύει αυτό, αλλά όχι και πάντα. Και σαν άνθρωπος που είναι κι αυτή (ναι, είναι άνθρωπος θέλουμε να πιστεύουμε), ιδρώνει! Είτε το πιστεύεις, είτε όχι!

Αλλά πέρα από την πλάκα, για μια σταρ σαν την Beyoncé, ειδικά όταν βρίσκεται πάνω στην σκηνή, με τα τόσα φώτα και που «χτυπιέται» σαν την… τρελή, το να στάξει λίγο ιδρώτα είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Παρόλα αυτά, που είναι αυτός ο ιδρώτας οεο; Δηλαδή, ας πάρουμε για παράδειγμα την πρόσφατη (εκπληκτική) εμφάνισή της στο Coachella. Μήπως είδες ιδρώτα να στάζει από πουθενά;

ΟΚ, σίγουρα ίδρωσε αλλά ήξερε πώς να τον καλύψει. Η Beyoncé λοιπόν, ξέρει πώς να το κάνει αυτό καλά, με την βοήθεια φυσικά του makeup artist της, ο οποίος φροντίζει η επιδερμίδα της να είναι πάντα λαμπερή μεν, αλλά όχι λιπαρή δε.

Το κόλπο; Ένα από τα πιο παλιά που χρησιμοποιούν εδώ και χρόνια οι έμπειροι μακιγιέρ! Ο Sir John λοιπόν, ο makeup artist της Bey, αποκάλυψε το απροσδόκητο αντικείμενο που χρησιμοποιεί για να αφαιρέσει την λιπαρότητα από την επιδερμίδα της βασίλισσα της Ποπ: χαρτάκια τσιγάρων!

Σε συνέντευξή του για την Vogue, ο makeup artist της Beyoncé εξήγησε ότι χρησιμοποιεί χαρτάκια για στριφτό τσιγάρο, για να αφαιρέσει την λιπαρότητα! Το τρικ έμαθε ο Sir John δουλεύοντας χρόνια με διάσημες γυναίκες και αυτός αποδείχτηκε ο πιο εύκολος τρόπος για να αφαιρεί την παραπανήσια λιπαρότητα από το δέρμα τους. Έτσι, όταν είναι η ώρα να εφαρμόσει την πούδρα, τότε δεν «βουλώνουν» οι πόροι του δέρματος!

Φυσικά, στην αγορά των καλλυντικών προϊόντων υπάρχουν και τα blotting papers που κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά. Αλλά σκέψου ότι αυτά τα χαρτάκια έχουν 2 και 3 ευρώ, ενώ αυτά για τα στριφτά τσιγάρα μόλις 0,50 λεπτά… Κοψοχρονιά…

Κεντρική φωτό: Instagram @beyonce

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Η Zendaya καλωσόρισε την άνοιξη με μια υπέροχη ξανθιά απόχρωση

 Και είναι εξίσου πανέμορφη και απροσδόκητη με το νέο penny blonde look της

BEAUTY TIPS

Μέσα στην τσάντα ομορφιάς της Keira Knightley

Η Keira Knightley έχει γενέθλια και εμείς γιορτάζουμε τα μυστικά ομορφιάς της  

BEAUTY TIPS

3 αλλαγές που πρέπει να κάνεις στην περιποίηση της επιδερμίδας σου

Πώς να αποκτήσεις ανοιξιάτικο, πιο λαμπερό και πιο σφριγηλό δέρμα

Προτεινόμενα

ΤΑΞΙΔΙ

Στον παράδεισο που μπορεί να φιλοξενήσει την 3η σεζόν του The White Lotus

Αν φιλοξενήσει εσάς πάντως, σίγουρα θα περάσετε ονειρικά

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!