Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πώς κάνουμε μπούκλες στα μαλλιά;

Curls guide: 5 τρόποι για να κάνεις τα μαλλιά σου μπούκλες!  



Όση σεξουαλικότητα χαρίζει το σγουρό μαλλί, τύπου african, σε μια γυναίκα, άλλες τόσες φοβίες σου προκαλεί, όταν σκέφτεσαι να αλλάξεις στυλ και να το γυρίσεις στο ίσιο. Η αλήθεια είναι, πως σε περίπτωση που το αποφασίσεις, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική για να μην τραυματίσεις και καταστρέψεις αυτό το θαύμα της φύσης.

Οι ειδικοί συμβουλεύουν τα εξής:

1. Άπλωνε πάντοτε ένα leave in conditioner πριν στεγνώσεις τα μαλλιά και σκούπισε τα με μια πετσέτα. Για να διατηρήσεις τον όγκο της μπούκλας, χώρισε τα μαλλιά σε τέσσερα τμήματα και περιποιήσου το κάθε ένα ξεχωριστά.

2. Χρησιμοποίησε προστατευτικό θερμότητας, που κάνει την τρίχα πιο ανθεκτική και απαλή. Προτίμησε τα προϊόντα με κρεμώδη υφή.

3. Διάλεξε την κατάλληλη βούρτσα, που δεν είναι άλλη από τη στρογγυλή. Αυτή δίνει ένταση και κίνηση στα μαλλιά, ενώ για το ξέμπλεγμα προτίμησε μια χτένα με προστατευτικές μπίλιες στα «δοντάκια».

4. Δώσε προσοχή στα εργαλεία styling και τον τρόπο χρήσης τους. Η υπερβολική θερμότητα καταστρέφει την τρίχα. Αν ισιώσεις τα μαλλιά σου με σίδερο, φρόντισε, ώστε η θερμοκρασία να είναι σε ένα μέσο επίπεδο και μην ασκείς μεγάλη πίεση.

5. Απέφυγε τις χημικού τύπου διαδικασίες για μόνιμη αλλαγή, διότι επηρεάζουν τη φυσική τρίχα με διάφορους τρόπους, κυρίως μειώνοντας την υγρασία.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της

Προτεινόμενα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;