Skip to main content

BEAUTY TIPS

3 βήματα για να εφαρμόσεις τέλεια το αυτομαυριστικό

Ηλιοκαμένη επιδερμίδα @home!


Κέλλυ Νόβακ

Δεν το πιστεύω ότι το καλοκαίρι είναι μόλις 1 μήνα μακριά! Και αυτό σημαίνει ένα πράγμα: πλησιάζουν οι μέρες που θα αποκτήσουμε και πάλι το πολυαγαπημένο μας summer glow! Ξέρεις, αυτή την φυσική λάμψη που αποκτούμε, όταν μαυρίσουμε λιγάκι. Και ενώ όλες μας επιθυμούμε μια ηλιοκαμένη επιδερμίδα το καλοκαίρι, από την άλλη, θέλουμε να προστατέψουμε και το δέρμα μας από τον βλαβερό ήλιο.

Για να μην βγεις από τώρα στο ήλιο, μπορείς να μαυρίσεις στο… σπίτι, χρησιμοποιώντας ένα self-tanner aka αυτομαυριστικό προϊόν!

Πολλές γυναίκες, διστάζουν να εφαρμόσουν ένα τέτοιο προϊόν, με τον φόβο ότι το αποτέλεσμα θα δείχνει «ψεύτικο». Αν όμως γνωρίζεις πώς να εφαρμόσεις σωστά αυτό το προϊόν, τότε θα γίνει το αγαπημένο σου!

Ό,τι προϊόν κι αν χρησιμοποιήσεις δεν έχει σημασία. Είτε είναι σε μορφή μους, σε σπρέι ή σε λοσιόν, τα παρακάτω βήματα ισχύουν για όλες τις φόρμουλες αυτομαυριστικών προϊόντων.

Ακολούθησε τα λοιπόν, και θα δεις ότι θα αποκτήσεις το τέλεια φυσικό ηλιοκαμένο δέρμα!

Βήμα #1

Καθάρισε καλά το δέρμα σου. Κάνε ένα scrub σώματος για να είσαι σίγουρη ότι η επιδερμίδα σου είναι λεία και απαλή!

Βήμα #2

Άπλωσε μια μέτρια ποσότητα από το αυτομαυριστικό προϊόν σε όλο το σώμα, κάνοντας ΜΟΝΟ κυκλικές κινήσεις. Απόφυγε τα νύχια και τις κλειδώσεις. Άνοιξε καλά τα χέρια σου και άπλωσε ή ψέκασε το προϊόν ακόμα και στο ενδιάμεσο μέρος των δαχτύλων σου, ώστε να μην δημιουργήσεις τυχόν αποχρωματισμούς.

Βήμα #3

Με μία νωπή πετσέτα, σκούπισε τυχόν παραπανήσιο προϊόν το οποίο συνήθως «μαζεύεται» στους αγκώνες, τις κλειδώσεις και τα νύχια. Αφού στεγνώσει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ το προϊόν, τότε μπορείς να ντυθείς και να συνεχίσεις με την ημέρα σου. Συνήθως τα self-tanners θέλουν 4-5 ώρες για να «κάτσουν» και για να φανεί το χρώμα. Οπότε μην φοβηθείς αν δεν δεις από την αρχή αποτελέσματα και προσθέσεις κι άλλο προϊόν!

Κεντρική φωτό: Instagram @jessicaluxe

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.