Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πώς να έχω μεγάλα μάτια;

Πώς να έχω μεγάλα μάτια; 4 έξυπνοι τρόποι για να δείχνουν τα μάτια σου μεγαλύτερα!



Λένε πως τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας. Γιατί λοιπόν να μην την αναδείξεις; 

Ανάμεσα σε τρικ και συμβουλές ομορφιάς για το πως να κάνεις τα αγαπημένα σου προϊόντα μακιγιάζ ακόμα πιο αποτελεσματικά, έχω κρατήσει 4 εύκολες ιδέες προς δοκιμή:

1. Δώσε στα φρύδια σου το σωστό σχήμα και χρησιμοποίησε ένα μολύβι ή σκιά για να διορθώσεις τις ατέλειες τους. 

2. Βρες την κατάλληλη σκιά ματιών ανάλογα με το χρώμα των ματιών σου, για να τονίσεις και μάτια και να τους δώσεις πιο παιχνιδιάρικο ύφος.

3. Κάνε λίγη εξάσκηση στην εφαρμογή του eyeliner και μάθε την τεχνική του Tightlining. Τι είναι αυτό; Για να δείχνουν μεγαλύτερα τα μάτια σου, τράβηξε το δέρμα της εξωτερικής γωνίας προς τα επάνω και κρατώντας το eyeliner κάθετα με το άλλο χέρι, σχημάτισε μια γραμμή κοντά στις βλεφαρίδες, μέχρι και την εσωτερική γωνία. Έπειτα χρησιμοποίησε το μολύβι ματιών για την κάτω γραμμή. Βάλε λίγη περισσότερη ποσότητα eyeliner στο επάνω μέρος και τόνισε τις βλεφαρίδες με μάσκαρα.

4. Μη μένεις στις κλασικές αποχρώσεις. Εμπλούτισε το νεσεσέρ σου με μοβ, μπλε ή καφέ μάσκαρα.

 

Big eyes: Πώς να φαίνονται τα μάτια σου μεγάλα;

 

 

Και ποια γυναίκα δεν θέλει να έχει μεγάλα μάτια; Έχω μικρά μάτια, ίσως γι’ αυτό να θέλω μεγαλύτερα. Πάντα έψαχνα λοιπόν, τρόπους μέσα από το μακιγιάζ να δείχνουν μεγαλύτερα.

Η δύναμη του μακιγιάζ είναι τρομερή όμως. Με τα σωστά τρικ και με την βοήθεια του μακιγιάζ, μπορούμε να τα καταφέρουμε! Και εσύ και εγώ! Εγώ πάντως τα παρακάτω εφαρμόζω όταν θέλω να δείχνουν τα μάτια μου μεγαλύτερα.

Βλεφαρίδες

Ένας λόγος που φοράμε μάσκαρα είναι για να φαίνονται τα μάτια μας μεγαλύτερα. Αλλά για να δείχνουν πραγματικά εντυπωσιακά και μεγάλα τότε δεν έχεις παρά να τονίσεις το κεντρικό μέρος των βλεφαρίδων με την μάσκαρα περισσότερο από τα υπόλοιπα σημεία.

Waterline

Μην ξεχνάς την ισχύ που μπορεί να έχει ένα άσπρο ή nude μολύβι στα μάτια. Εφάρμοσε στο “waterline” aka στο εσωτερικό και κάτω μέρος του ματιού με μια γραμμή και… boom!

Εσωτερική γωνία ματιών

Λίγο highlighter ή μια glittery σκιά ματιών στην εσωτερική τους γωνία θα δώσουν αμέσως λάμψη και βάθος στα μάτια, κάνοντας τα να δείχνουν μεγαλύτερα.

Φωτό: Instagram @ victoriamartinmakeup

  

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.