Skip to main content

BEAUTY TIPS

Ακμή τέλος

5 έξυπνα tips για να εξαφανίσεις την ακμή, τώρα!   



Παρόλο που τα χρόνια της εφηβείας σου έχουν -προ πολλού- περάσει, τα σπυράκια δεν λένε να εξαφανιστούν από το πρόσωπό σου; Να πώς θα τα εξαφανίσεις. 

1. Κάλυψέ τα. Επίλεξε ένα κονσίλερ με ξηρή υφή και άπλωσέ το κατευθείαν πάνω στο σπυράκι χρησιμοποιώντας ένα μικρό βουρτσάκι. Άπλωσέ το ταμποναριστά με τα δάχτυλά σου, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ομοιόμορφο

2. Βάλε πάγο. Τύλιξε ένα παγάκι σε ένα μαντήλι και, στη συνέχεια, ακούμπησε το για 10 με 15 λεπτά πάνω στην περιοχή προκειμένου να «κατευνάσεις» τον ερεθισμό.

3. Κάνε τοπική θεραπεία. Χρησιμοποίησε μία τοπική θεραπεία με σαλικυλικό οξύ, το οποίο περιέχει τα πιο αποτελεσματικά αντιβακτηριδιακά ενεργά συστατικά.

4. Χρησιμοποίησε ένα make up κατά της ακμής. Δεν καλύπτουν μόνο τα ενοχλητικά σημάδια, αλλά –επιπλέον- περιέχουν σαλικυλικό οξύ το οποίο απελευθερώνει τους πόρους από το σμήγμα. 

5. Καθάρισε τους πόρους. Άπλωσε σε όλο το πρόσωπό σου μία ζεστή πετσέτα για 5 λεπτά, έτσι ώστε να ανοίξουν οι πόροι. Με δύο μπατονέτες πίεσε μαλακά τα μαύρα στίγματα ή τα σπυράκια. 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.