Skip to main content

BEAUTY TIPS

Το πιο όμορφο bronze μακιγιάζ σε 7 βήματα

Δεν χρειάζεσαι να κάνεις ηλιοθεραπεία για να το αποκτήσεις…


Κέλλυ Νόβακ

Υπάρχει γυναίκα που να μην λατρεύει το ηλιοκαμένο χρώμα που αποκτάει όταν βγει στον ήλιο; Ειδικά, όταν «πάκετο» με αυτό το ηλιοκαμένο look έρχεται και μια φυσική λάμψη στην επιδερμίδα!

Παρόλα αυτά, αυτό ήταν ένα «περίεργο», από καιρικής απόψεως, καλοκαίρι που σημαίνει ότι μπορεί να μην έχεις προλάβει ν’ αποκτήσεις αυτό το bronze, φυσικό χρώμα που έχεις μετά από μερικές «επισκέψεις» κάτω από τον ήλιο.

Don’t worry, γιατί μπορείς να έχεις αυτό το αποτέλεσμα, κάθε μέρα αν θες, ακόμα κι ας μην έχεις βγει στον ήλιο! Αφέσου στο “power of makeup” –που λέει και η NikkieTutorials και άσε τα κατάλληλα καλλυντικά προϊόντα να κάνουν τα… μαγικά τους!

Βήμα no#1

Βάλε ενυδατική με δείκτη προστασίας για να ενυδατώσεις το δέρμα αλλά και για να βοηθήσεις το foundation και το concealer να απλωθεί καλύτερα. Πρόσθεσε το τελευταίο κάτω από τα μάτια, καλύπτοντας τυχόν μαύρους κύκλους.

Βήμα no#2

Kάνε contouring. Η τεχνική του contouring θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις ένα φυσικά ηλιοκαμένο αποτέλεσμα στο πρόσωπο. Αν δεν έχεις μαυρίσει καθόλου, χρησιμοποίησε αποχρώσεις που δεν είναι πολύ σκούρες για να είναι το look σου όσο πιο φυσικό γίνεται.

Βήμα no#3

Ήρθε η ώρα του highlighter. Απέφυγε αυτά που είναι σε μορφή πούδρας τα οποία πρέπει να εφαρμόσεις με πινέλο και προτίμησε ένα σε υγρή μορφή για ένα πιο summery-wet αποτέλεσμα. Τοποθέτησε λίγη ποσότητα στα μάγουλα και άπλωσε με κατεύθυνση προς τους κροτάφους. Επέλεξε μια bronze απόχρωση για να δείχνεις πιο μαυρισμένη.

Bήμα no#4

Τοποθέτησε μια ανοιχτόχρωμη, κρεμώδη σκιά σαν βάση στα μάτια. Προτίμησε ασημί, μεταλλικές αποχρώσεις, ενώ εάν έχεις πιο σκούρο δέρμα, τότε προτίμησε μια σκιά σε πιο γήινες αποχρώσεις.

Βήμα no#5

Δημιούργησε βάθος στα μάτια σου, προσθέτοντας μια δεύτερη στρώση μιας -επίσης- κρεμώδης σκιάς, σε χρυσό χρώμα για περισσότερη λάμψη.

Βήμα no#6

Για ένα πιο έντονο αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε μια καφέ μάσκαρα για τις βλεφαρίδες και συμπλήρωσε μερικές λεπτές γραμμές, με ένα καφέ μολύβι στις άκρες των ματιών σου.

Βήμα no #7

Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ με ένα lip balm σε ροζ απόχρωση. Πριν εφαρμόσεις, σκούπισε ελαφρά τα χείλη σου με ένα χαρτομάντιλο για να τα στεγνώσεις, με σκοπό το κραγιόν να μείνει σταθερό όσο το φοράς.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

BEAUTY TIPS

Η Zendaya καλωσόρισε την άνοιξη με μια υπέροχη ξανθιά απόχρωση

 Και είναι εξίσου πανέμορφη και απροσδόκητη με το νέο penny blonde look της

BEAUTY TIPS

Μέσα στην τσάντα ομορφιάς της Keira Knightley

Η Keira Knightley έχει γενέθλια και εμείς γιορτάζουμε τα μυστικά ομορφιάς της  

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.