Βάψ' τα μόνη σου με ΑΥΤΑ τα 5 απλά βήματα - AllYou.gr

Search

Βάψ' τα μόνη σου με ΑΥΤΑ τα 5 απλά βήματα

Εύκολα και οικονομικά!

21 Σεπτεμβρίου 2018
Συντάκτης : Kelly Novak

Εάν τα οικονομικά σου είναι λίγα «στενά» αυτή την περίοδο και χρειάζεσαι οπωσδήποτε να φρεσκάρεις τα μαλλιά σου, υπάρχει λύση. Δεν χρειάζεται να πας στο κομμωτήριο ή να είσαι expert για να βάψεις μόνη τα μαλλιά σου. Όλα είναι εφικτά, αρκεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω 5 απλά βήματα.

1# Βρες την σωστή απόχρωση

Το να βρεις την σωστή απόχρωση για τα μαλλιά σου μπορεί να είναι μια δύσκολη υπόθεση. Προτίμησε μια κοντινή στο φυσικό σου χρώμα ή στο χρώμα που ήδη βάφεις τα μαλλιά σου.

2# Διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες

Μην κάνεις τίποτα πριν διαβάσεις πρώτα τις οδηγίες. Aυτές θα σε κατευθύνουν στο πώς θα αναμίξεις τα χρώματα. Επίσης, πρέπει να ακολουθήσεις ΑΚΡΙΒΩΣ την σωστή ώρα που θα αφήσεις την βαφή στα μαλλιά. Ακόμα και 5 λεπτά παραπάνω μπορεί να έχουν καταστροφικό αποτέλεσμα... 

3# Προσοχή στις λεπτομέρειες

Πρόσεξε καλά πώς θα εφαρμόσεις την βαφή. Χρησιμοποίησε πλαστικά clips, ένα πλαστικό μπολ για την βαφή και μια βούρτσα για να την εφαρμογή. Χώρισε σε τέταρτα τα μαλλιά σου, πιανόντάς τα με τα clips και ξεκίνα το βάψιμο σταδιακά. Δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες, όπως τυχόν φύτρες στα μαλλιά.

#4 Λαμπερά μαλλιά

Για να φύγει καλά η βαφή από τα μαλλιά σου, αλλά και για ένα λαμπερό αποτέλεσμα κάνε τα εξής: Κράτα ένα μέρος από την βαφή, πρόσθεσε λίγο νερό και λίγο από το σαμπουάν σου. Αφού βάψεις τα μαλλιά σου κάνε μασάζ με αυτό το μείγμα σε όλα τα μαλλιά. Όταν τα ξεπλύνεις, θα είναι λαμπερά και ενυδατωμένα.

#5 Ξέβγαλε καλά

Αφού αφαιρέσεις με νερό την βαφή, ξέβγαλε καλά και με το σαμπουάν. Έπειτα, κάνε ένα καλό ξέβγαλμα με το conditioner, ώστε τα μαλλιά σου να παραμείνουν ενυδατωμένα.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!