Skip to main content

BEAUTY TIPS

Μόνο 5 πράγματα θα κάνεις για να έχεις υγιή μαλλιά

Βαλ'τα στο πρόγραμμα και θα δεις!


Κέλλυ Νόβακ

Εάν νόμιζες ότι ένα καλό conditioner και μία μάσκα για τα μαλλιά αρκούν για να τα διατηρήσεις υγιή και λαμπερά, τότε κάνεις λάθος. Υπάρχουν κάποιες καθημερινές συνήθειες που πρέπει να ακολουθείς για να είναι πάντα... στην εντέλεια. Ποιες είναι αυτές; 

1. Χρησιμοποίησε σατέν μαξιλαροθήκη: Οι βαμβακερές μαξιλαροθήκες έχουν την τάση να απορροφούν όλη την υγρασία και ενυδάτωση που έχουν ανάγκη τα μαλλιά, με αποτέλεσμα να δείχνουν θαμπά.

2. Μην λούζεσαι κάθε μέρα: Η καθημερινή χρήση του σαπουνιού έχει την τάση να παράγει παραπάνω λάδι, το οποίο βγαίνει από το τριχωτό της κεφαλής, κάνοντάς τα μαλλιά να δείχνουν «λαδωμένα».

3. Μην παραλείπεις το conditioner: Ποτέ, μα ποτέ δεν πρέπει να παραλείπεις την χρήση conditioner στα μαλλιά. Ακόμη και εάν δεν λούζεσαι κάθε μέρα, πρέπει να το εφαρμόζεις για ενυδάτωση. Αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο για όσες έχουν μακριά μαλλιά.

4. Εφάρμοζε έλαια από καρπούς: Φυσικά έλαια, όπως αυτό της καρύδας και του αμυγδάλου, έχουν την τάση να εισχωρούν για τα «καλά» στα μαλλιά, δυναμώνοντάς τα. Σε αντίθεση με την σιλικόνη και τα πιο χημικά προϊόντα, τα οποία απλά «κάθονται» στα μαλλιά, τα φυσικά έλαια εμποτίζουν σωστά το τριχωτό της κεφαλής. 

5. Βούρτσιζε τα μαλλιά σου κάθε μέρα: Είναι απολύτως απαραίτητο. Ξεκίνα από το κάτω μέρος των μαλλιών σου και συνέχισε σιγά-σιγά προς τα επάνω. 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της

Προτεινόμενα