Skip to main content

BEAUTY TIPS

Spa Therapy: Η πολυτέλεια σου αξίζει!

Απόλαυσέ την.  



Είναι πολλοί, πάρα πολλοί αυτοί που  επισκέπτονται κάθε χρόνο, κάθε μήνα αλλά και κάθε εβδομάδα, τα κέντρα ευεξίας, γνωστά και ως SPA! Αν εσύ δεν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία, τότε ήρθε η κατάλληλη στιγμή να... σε παρασύρουμε και να σου γνωρίσουμε, έστω και θεωρητικά, αυτή τη μοναδική εμπειρία αισθήσεων. 

Τα SPA είναι κέντρα συνολικής ευεξίας, που προσφέρουν μια ποικιλία επαγγελματικών υπηρεσιών. Μια επίσκεψη είναι αρκετή, για να σε πείσει, πως μπορείς να αναζωογονήσεις μυαλό, σώμα και πνεύμα.Tα SPA δεν είναι, απλά, κέντρα χαλάρωσης. Κάποιος που θα τα επισκεφθεί θα έχει την ευκαιρία να διευρύνει τους ορίζοντες του και να δοκιμάσει εντελώς νέα πράγματα. Θα διαπιστώσει πως πρόκειται για μια πολυτέλεια που, όμως, έχει το τεράστιο πλεονέκτημα να  συνοδεύεται από το χαρακτηρισμό "προσιτή"! Διότι είναι δεδομένο ότι η κάθε μια μας μπορεί να απολαύσει όλες τις ευεργετικές υπηρεσίες ενός SPA, και να κλείσει μια ή και περισσότερες συνεδρίες, χωρίς να ξοδέψει μια περιουσία.

Μπαίνοντας σε ένα SPA αισθάνεσαι δυο πράγματα: Η απόλυτη ηρεμία, τα σαγηνευτικά αρώματα, το τρεχούμενο νερό, οι επιρροές από το feng sui,η αύρα, η εξωτική μουσική νιώθεις πως σε στέλνουν.. στον παράδεισο. Ένα βασίλειο ανοίγεται μπροστά σου και σε περιμένει. Πολυτελής διακόσμηση, ευγενική συμπεριφορά, wellcome drink για να νιώσεις οικεία, ένα μεγαλείο που σου προκαλεί δέος. Όλα είναι εκεί και σε περιμένουν για να εξερευνήσεις αυτό τον τον ιδιαίτερο και ξεχωριστό χώρο.

Το νόημα των spa είναι ένα: Ωθώντας τον εαυτό σου σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, αποφασίζεις να αφιερώσεις  χρόνο σ' εσένα, στην προσωπική σου περιποίηση, για να ανακουφιστείς  από το στρες ,και να βρεις την ισορροπία με τον "εντός σου κόσμο". ενώ η φιλοσοφία τους στηρίζεται στην κοινωνικότητα, την  απελευθέρωση αισθήσεων, την ποιοτική διατροφή και τη σωματική άσκηση. 

Το βασικό πλεονέκτημα ενός spa είναι, πως αποτελεί ένα υπέροχο, απολαυστικό διάλειμμα που θα σε βγάλει από τη ρουτίνα, την κουραστική καθημερινότητα  και τον αγχωτικό τρόπο ζωής. Κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος κάθε συνεδρίας, νιώθεις φρέσκια και δυναμική, έτοιμη να αντιμετωπίσεις τους πάντες και τα πάντα! Κάθε είδος υπηρεσίας, από ένα μασάζ έως και τη σωματική άσκηση, σε βοηθά να κάνεις την απαραίτητη για τον οργανισμό σου, αποσυμπίεση. Πάρε μαζί σου ένα βιβλίο, απόλαυσε ένα ζεστό πράσινο τσάι και αφέσου στη χαλαρωτική ατμόσφαιρα. 

Πολλά SPA προσφέρουν και ειδικές θεραπείες αποτοξινωτικού μασάζ και χαμάμ, θεραπείες θερμότητας και υδροθεραπείες για την εύρυθμη κυκλοφορία του αίματος και τη μείωση της αρτηριακής πίεσης, μασάζ για τη βελτίωση της αναπνοής, σάουνα, υπηρεσίες που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και άλλες που αυξάνουν την παραγωγή των ενδορφινών ή καταπολεμούν εσωτερικούς και χρόνιους φόβους.

Σύμμαχος της καλής υγείας, τα SPA, είναι ιδανική επιλογή για παθήσεις όπως η αρθρίτιδα, ενώ, παράλληλα, βοηθούν στην απαλλαγή από ενοχλητικούς πόνους αλλά και την ένταση στους μυς. Δεν είναι υπερβολή να σου πούμε πως τα SPA αποτελούν τη σωστή μέθοδο για να προλάβεις, μέσω εξειδικευμένων θεραπειών, προβλήματα υγείας, τα οποία κάτω από άλλες συνθήκες θα έχρηζαν  ιατρικής περίθαλψης. 

Ζήσε την εμπειρία των SPA και εκμεταλλεύσου τις γνώσεις των ειδικών στον τομέα του καλλωπισμού. Θεραπείες βασισμένες στη φύση και τη δύναμη των αρωμάτων, στα μυστικά της Κλεοπάτρας και των αρχαίων θεοτήτων ομορφιάς, συνδυασμένες με την πρόοδο της τεχνολογίας είναι εκεί για σένα, ως όπλο αντιγήρανσης, αντίδοτο στο stress, ως μέσο αναζωογόνησης και αναμόρφωσης όλου του σώματος. 

Αν είσαι έτοιμη για το ονειρεμένο ταξίδι, υπάρχουν  χιλιάδες θέρετρα που σε περιμένουν: Oriental, Thai, Indian Ayurvedic ή δυτικού τύπου. Και να θυμάσαι πως όποιο κι αν διαλέξεις, πρέπει να είσαι απόλυτα δεκτική στις συμβουλές του θεραπευτή σου και να αφήσεις  τη μαγεία να σε παρασύρει. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Και θα απολαύσεις αυτό που ζητάς: να ανακαλύπτεις συνεχώς κάτι νέο και υγιές  για σένα, την ψυχη  και το σώμα σου!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ