Skip to main content

BEAUTY TIPS

3 πολύτιμες συμβουλές για το contour

Τι πρέπει να κάνεις για τα καλύτερα αποτελέσματα


Κέλλυ Νόβακ

Α, το contour. Για πολλές από εμάς είναι μια λέξη που μας τρομάζει. Πώς κάνει κανείς τέλειο και φυσικό contouring; Μια τεχνική που ουσιαστικά χρησιμοποιούμε για ένα πιο σμιλευμένο πρόσωπο. Για να αναδείξουμε τα χαρακτηριστικά μας.

Άπειρες γυναίκες ανά τον κόσμο υιοθετούν αυτή την τεχνική. Άλλες με απόλυτη επιτυχία και άλλες όχι τόσο. Για να μην βρεθείς ποτέ στην δεύτερη κατηγορία, σου λέμε τι πρέπει να προσέχεις κάθε φορά που κάνεις contour.

Ξεκίνα από τα βασικά

Ξεκίνα τo contour ακριβώς κάτω από την γραμμή των μαλλιών σου, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ενός πιο μικρού μετώπου. Μην πας πολύ χαμηλά ή πολύ ψηλά. Αρκούν μερικά εκατοστά από την γραμμή που τελειώνουν τα μαλλιά σου.

Βρες τις ισορροπίες

Είναι σημαντικό να αντιλαμβάνεσαι το πρόσωπό σου κάθε φορά που κάνεις contour. Που πρέπει να «κόψεις» τα ζυγωματικά σου για καλύτερα αποτελέσματα; Για να το βρεις το σωστό σημείο, ξεκίνα το contour στη μέση του αυτιού σου. Από εκεί πρέπει να τραβήξεις την γραμμή του contour προς το μάγουλο. Κάνε καλό blending κάθε φορά!

Δώσε βάθος

Για να έχεις ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα κάθε φορά, πρέπει να σκέφτεσαι ότι το πρόσωπό σου είναι σαν καμβάς. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δώσεις βάθος και «φως» στο πρόσωπό σου με σκοπό να καταφέρεις να «σμιλεύεις» το πρόσωπό σου. Μην ξεχνάς λοιπόν, το concealer το οποίο θα φωτίσει και θα δώσει βάθος στο μακιγιάζ σου. Εφάρμοσε κάτω από τα μάτια, δημιουργώντας ένα τρίγωνο και άπλωσε πάρα πολύ καλά δίνοντας έξτρα βάθος.

Φωτό: @kimkardashian

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της

Προτεινόμενα