Skip to main content

BEAUTY TIPS

Δείξε μου τα χέρια σου να σου πω πόσο χρονών είσαι

+ 10 κρέμες χεριών για να γυρίσεις τον χρόνο πίσω


Μαλού Κουκουνάστα

Θυμάσαι μήπως την κρέμα χεριών μόνο όταν πιάνει το πολύ το κρύο; Μην στενοχωριέσαι. Το ίδιο έκανα κι εγώ.

Πάνε χρόνια όμως απ' όταν κατάλαβα την τεράστια σημασία της καθημερινής φροντίδας και ενυδάτωσης των χεριών. Μια ρουτίνα που πρέπει να υιοθετήσεις από νωρίς αν θέλεις να έχεις ένα όμορφο μέλλον και στα χέρια σου.

Θέλω να σου πω ότι τα γηρατειά, εκτός από τον λαιμό για τον οποίο θα μιλήσουμε σε άλλο θέμα, φαίνονται (και δεν κρύβονται κιόλας) από τα χέρια.

Δυσχρωμίες, γιατί δεν έβαζες σωστά αντηλιακό. Ρυτίδες, γιατί ξεχνούσες να βάζεις καθημερινά κρέμα χεριών. Πανάδες, αφυδάτωση, ζάρες, φουσκώματα και ό, τι άλλο φέρνει αναπόφευκτα, σχεδόν, ο χρόνος.

Μέρες κρύου και χιονιά που είναι έκανα μια αυστηρή επιλογή από τις αγαπημένες μου κρέμες χεριών και σου τις παρουσιάζω. Θέλω να έχεις πάντα μαζί σου μια κρέμα χεριών. Χειμώνα, καλοκαίρι. Θέλω να βάζεις κάθε μέρα (και πολλές φορές την ημέρα) κρέμα χεριών. Πίστεψε με, πολύ αργότερα, θα μας ευγνωμονήσεις.

 

Eubos

 

handcreameubos.jpg  

 

Αγαπημένο brand όχι μόνο για τις κρέμες χεριών αλλά και για το σύνολο των προϊόντων του. Σέβεται το ph του δέρματος, ενυδατώνει, δεν κολλάει και απορροφάται συγκλονιστικά. (Στα φαρμακεία περίπου στα 4 ευρώ) 

 

Apivita

 

 

 handcreamapivita1.jpg 

 

Αγαπώ όλες τις κρέμες χεριών της Apivita αλλά αυτή εδώ που είναι καινούργιο προϊόν έρχεται στην συσκευασία μπιτονιού 300 ml που θα σε βγάλει ολόκληρο το χειμώνα και πάλι δεν θα έχει τελειώσει. (Στα φαρμακεία και τα καταστήματα Apivita, περίπου στα 7 ευρώ) 

 

Bioderma

 

handcreambioderma.jpg 

 

Αφορά και τα χέρια αλλά και τα νύχια και υπόσχεται επανόρθωση και βαθιά ενυδάτωση. Το κάνει. Ίσως είναι λίγο πιο λιπαρή, πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να περιμένεις λίγο μέχρι να απορροφηθεί αλλά... το καλό πράγμα αργεί να γίνει. (Στα φαρμακεία και σε καταστήματα καλλυντικών περίπου στα 3 ευρώ)

 

Frezyderm

handcreamfrezyderm.jpg  

 

Από τις ωραιότατες κρέμες χεριών της Frezyderm επιλέγω την Spot End γιατί αντιμετωπίζει πραγματικά καλά τις κηλίδες, τις πανάδες και τις δυσχρωμίες στα χέρια. Φυσικά κάνει και όλα τα άλλα. Ενυδατώνει και προσφέρει αντιγηραντική προστασία. (Στα φαρμακεία περίπου στα 12 ευρώ) 

 

Korres

 

handcreamkorres.jpg 

 

Αν δεν έχεις μια κρέμα Κορρές με βάση τα άνθη ελιάς δεν ξέρεις τι χάνουν τα χέρια σου. Η συγκεκριμένη μου κάνει παρέα πολλά χρόνια τώρα και την αγαπώ. Θα την αγαπήσεις κι εσύ. (Στα φαρμακεία περίπου στα 5 ευρώ) 

 

Neutrogena

 

 

handcreamneutrogena.jpg 

 

Σπίτι χωρίς Neutrogena προκοπή δεν κάνει. Ειλικρινά δεν υπάρχει να έχω βγάλει χειμώνα δίχως την συγκεκριμένη κρέμα χεριών της Neutrogena. Είναι αυτή η Norwegian formula που δίνει στα χέρια μου την ζωντάνια της άνοιξης μέσα στο καταχείμωνο. Κάτι ξέρουν καλύτερα από χειμώνες οι Νορβηγοί. Κατάλαβες; (Στα φαρμακεία περίπου στα 6 ευρώ)

 

Nivea

 

  handcreamnivea.jpg 

 

Την κλασική Nivea, ξέρεις το πλακέ, το στρογγυλό κουτί... η γιαγιά μου και η μαμά μου το χρησιμοποιούσαν κατά καιρούς παντού και σε όλα. Ερεθισμός; Nivea. Αφυδάτωση; Nivea. Κρέμα προσώπου; Κρέμα χεριών; Ενυδατική σώματος; Η soft & intensive έχει κερδίσει τη θέση της στο ντουλάπι με τα καλλυντικά μου, επάξια. (Στα καταστήματα καλλυντικών και στα σούπερμαρκετ περίπου στα 6 ευρώ) 

 

Roger & Gallet

 

handcreamrogerandgallet.jpg 

 

Για τα λεπτά αρώματά τους που διαρκούν αλλά και για την βαθιά ενυδάτωση που προσφέρουν, οι κρέμες από την Roger & Gallet βρίσκονται στην τσάντα μας χειμώνα, καλοκαίρι. (Στα φαρμακεία και σε καταστήματα καλλυντικών περίπου στα 5 ευρώ) 

 

The Body Shop

 

54317.jpg 

 

Λατρεύω τις συσκευασίες των προϊόντων The Body Shop όσο λατρεύω και το μέγεθος της σειράς μίνι κρέμες χεριών, που σου επιτρέπει να κουβαλάς την κρέμα ακόμα και στο βραδινό σου τσαντάκι (γιατί τι θα βάλεις μετά το πλύσιμο χεριών, ε;) Κι επειδή είμαι true fan των τριαντάφυλλων και πιο συγκεκριμένα του british rose σου προτείνω αυτήν εδώ (Στα καταστήματα The Body Shop περίπου στα 6,50 ευρώ)

 

 

Herbacin Kamille

 

71NZDa92oXL._SY355_.jpg 

 

Τέλος, ο τρελός μου έρωτας σε κρέμα χεριών που δεν είναι άλλη από αυτήν εδώ. Η Herbacin με έχει βοηθήσει να την βγάλω καθαρή με τα χέρια μου και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Ως εκ τούτου, η θέση της στην ζωή μου είναι μόνιμη και αδιαμφισβήτητη. Με λεπτό άρωμα χαμομηλιού και μια ζηλευτή απορροφητικότητα θα κάνει τα χεράκια σου πριγκιπένια (Σε επιλεγμένα φαρμακεία περίπου στα 3 ευρώ) *Οι τιμές είναι ενδεικτικές (η άντλησή τους έγινε από το Διαδίκτυο) 

 

Κεντρική φωτό: fashionablykay  

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς