Skip to main content

BEAUTY TIPS

3 tips για τα λεπτά χείλη

Τα καλύτερα tips που θα λατρέψεις!


Κέλλυ Νόβακ

Μπορεί να μην έχεις γεννηθεί με χείλη σαν της Angelina Jolie. ΟΚ, τι να κάνουμε τώρα; Δεν μας πειράζει καθόλου! Αγαπάμε τα φυσικά μας χαρακτηριστικά, όπως και να ‘χει! Παρόλα αυτά, αν μπορούμε με κάποιο τρόπο να τα αναδείξουμε και μέσα από το μακιγιάζ να κάνουμε τις εμφανίσεις μας ακόμη πιο εντυπωσιακές, τότε δεν θα πούμε όχι!

Αν όμως για παράδειγμα, κάποιος μας πρότεινε tips που θα κάνουν τα λεπτά μας χείλη να δείχνουν πιο… «γεμάτα», τότε δεν θα λέγαμε όχι, σωστά;

Πριν απαντήσεις διάβασε τα παρακάτω 3 tips που θα σου φανούν πολύ χρήσιμα, αν έχεις πιο λεπτά χείλη!

Πες όχι στα σκουρόχρωμα κόκκινα κραγιόν

Ένα σκούρο κόκκινο κραγιόν είναι από τις top επιλογές μας τον χειμώνα. Παρόλα αυτά, αν έχεις πιο λεπτά χείλη δεν είναι και η καλύτερη επιλογή μιας και οι σκουρόχρωμες αποχρώσεις τονίζουν περισσότερο το περίγραμμα των χειλιών. Προτίμησε nude και χρησιμοποίησε ένα μολύβι χειλιών με το οποίο μπορείς να σχεδιάσεις το περίγραμμα λίγα εκατοστά πιο πάνω από εκεί που ξεκινούν τα χείλη σου.

Να είναι στρατηγική με την λάμψη

Μην βάζεις lip gloss σε όλα χείλη. Εστίασε στο κέντρο  των χειλιών (στο πάνω & κάτω χείλος). Αυτό θα κάνει τα χείλη σου να δείχνουν μεγαλύτερα. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα μπορείς να βάλεις και λίγο highlighter στο κέντρο των χειλιών για να δείχνουν πιο πλούσια.

Ενεργοποίησε την κυκλοφορία του αίματος

Πριν εφαρμόσεις κραγιόν, κάνε απολέπιση στα χείλη, προμοτάροντας την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Με το scrub τα χείλη σου θα είναι λεία και απαλά, που σημαίνει ότι το κραγιόν θα εφαρμοστεί καλύτερα και θα διαρκέσει περισσότερη ώρα. Επίσης, με την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος θα τα κάνει να δείχνουν πιο «γεμάτα».

Φωτό: Instagram @sarahapp

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

Προτεινόμενα

BLOGS

Ripley: Ο ταλαντούχος κύριος Scott στην καλύτερη τηλεοπτική διασκευή των τελευταίων ετών

Εντυπώσεις από την τηλεοπτική διασκευή του κλασικού noir μυθιστορήματος της Patricia Highsmith, που βάζει το Netflix ξανά στο παιχνίδι. 

CELEBS

Διαζύγια διασήμων: Zευγάρια που έβγαλαν ανακοίνωση για τον χωρισμό τους

Όταν Μενεγάκη-Λάτσιος, Σκορδά-Λιάγκας, Λασκαράκη-Τσιμιτσέλης έγιναν... τέως

FASHION NEWS

Η Gigi Hadid μας ταξιδεύει νοσταλγικά στο 1930

Σε μια φωτογράφιση εμπνευσμένη από το στυλ του διάσημου φωτογράφου Yevonde