Skip to main content

BEAUTY TIPS

Η Kate Moss αποκαλύπτει...

Ένα τρομερό μυστικό ομορφιάς που θα φανεί σε όλες χρήσιμο!


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Μπορεί να διανύει την 4η δεκαετία της ζωής της, αλλά το δέρμα της παραμένει τόσο καθαρό και λαμπερό όσο όταν ξεκίνησε την καριέρα της. Πώς το καταφέρνει η Kate Moss ; «Αν ξυπνήσω το πρωί και δω ότι είμαι κουρασμένη και πρησμένη στο πρόσωπο, το βουτάω σε ένα μπολ γεμάτο πάγο και αγγούρι» εκμυστηρεύτηκε. «Το κρύο αμέσως σφίγγει τα πάντα στην επιδερμίδα μου και με κάνει να αισθάνομαι και να δείχνω αυτόματα περισσότερο ξύπνια. Είδα την Joan Crawford να το κάνει στην ταινία Mommie Dearest και το υιοθέτησα κι εγώ» πρόσθεσε. Εμείς να προσθέσουμε πως είναι ιδανικό ακόμα και για εκείνες που δεν είναι τόσο πρωινοί τύποι! "Αν μη τι άλλο" έτσι θα ξυπνήσουν σίγουρα εκτός από το δέρμα τους και το πνεύμα τους!

Και αν η Kate Moss δεν σε έπεισε και επιμένεις στο πρωινό,  ζεστό νεράκι διάβασε και τα εξής:

«Το ζεστό νερό απογυμνώνει το δέρμα από τα φυσικά έλαια και προκαλεί ξηρότητα, φαγούρα και τελικά οδηγεί στο έκζεμα», λένε Αμερικανοί επιστήμονες οι οποίοι προειδοποιούν και για την υγεία της τρίχας: «Επιπλέον,  αφαιρεί τα φυσικά έλαια της τρίχας με αποτέλεσμα τα μαλλιά να γίνονται ξηρά και το χρώμα τους να ξεθωριάζει πιο γρήγορα».

Ακόμη κι αν δεν αντιμετωπίζεις κάποιο δερματικό πρόβλημα, το πολύ ζεστό νερό είναι λάθος συνήθεια. Ένα ντους ή αφρόλουτρο με πολύ ζεστό νερό μπορεί να καταστρέψει το προστατευτικό φιλμ του δέρματος, με αποτέλεσμα να προκαλέσει ξηροδερμία ή άλλα δερματικά προβλήματα.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός