ΑΥΤΟ είναι το μακιγιάζ που προτείνει ο Make up Artist Γιάννης Μιχαηλίδης, αποκλειστικά στο allyou.gr - AllYou.gr

Search

ΑΥΤΟ είναι το μακιγιάζ που προτείνει ο Make up Artist Γιάννης Μιχαηλίδης, αποκλειστικά στο allyou.gr

Ένας αληθινός καλλιτέχνης, μας ταξιδεύει στον κόσμο της ομορφιάς, με μακιγιάζ εμπνευσμένο από τις τάσεις και προσαρμοσμένο στην προσωπικότητα κάθε γυναίκας. 

01 Ιανουαρίου 2015

Υποστηρίζει ακράδαντα πως κάθε γυναίκα είναι μοναδική, έχοντας το δικό της στυλ, τη δική της προσωπικότητα, που την χαρακτηρίζει, γι' αυτό και δεν χρειάζεται να προσπαθήσει να μοιάσει με καμιά άλλη. 

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης, ταλαντούχος Senior Make up Artist & Hairstylist μπήκε δυναμικά στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς πριν 20 περίπου χρόνια και τον κατέκτησε, αφού τα μαγικά του χέρια γοήτευσαν και συνεχίσουν να γοητεύουν πολλούς Έλληνες, αλλά και ξένους επωνύμους. Αναγνωρίζοντας τη φιλοσοφία του για την ομορφιά, η φιλοδοξία του γίνεται πραγματική επιτυχία!

Αυτή τη φορά ο αγαπημένος σε όλες μας Make up Artist παρουσιάζει στο allyou.gr τη δική του πρόταση για το φετινό ρεβεγιόν. Ας δούμε λοιπόν, τι μας είπε..

«Must πρόταση για το φετινό ρεβεγιόν είναι η έμφαση στα χείλη και φυσικά στο διαχρονικά θηλυκό κόκκινο κραγιόν. Προτείνω ανάλαφρο foundation για λαμπερό δέρμα, καλοσχηματισμένο φρύδι, μια ματ φωτεινή σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο, eye liner και φυσικά αρκετή δόση από μάσκαρα ΜΟΝΟ στις επάνω βλεφαρίδες, για να δοθεί μια ανοδική φορά στο βλέμμα. Ελάχιστο ρουζ, για να έχουμε στο τέλος το πιο έντονο χρώμα στα χείλη... το κόκκινο κραγιόν!!» .

mihailidis 4.jpg

Φυσικά, δεν παραλείψαμε να του κάνουμε και μερικές ερωτήσεις, για να «κλέψουμε» λίγη από τη μαγεία των beauty tips του.

• Ποια είναι τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε οι γυναίκες στο μακιγιάζ;

Η ΥΠΕΡΒΟΛΗ! Υπερβολικά βγαλμένα λεπτά φρύδια, υπερβολικά ανοιχτόχρωμο concealer, υπερβολική ποσότητα πούδρας, υπερβολική δόση glitter…αυτά και άλλα τόσα δημιουργούν μια αντιαισθητική εικόνα που ειλικρινά «απωθεί» το αντρικό κοινό..

• Πιστεύετε, πως η σύγχρονη Ελληνίδα περιποιείται επαρκώς τον εαυτό της;

Πιστεύω πως η Ελληνίδα πια μαθαίνει να βάφεται σωστά. Και λέω μαθαίνει, γατί την απασχολεί η σωστή «εικόνα της» προς τα έξω και συμβουλεύεται ειδικούς. Μην ξεχνάμε, πως τα πράγματα δεν είναι πια όπως 6-7 χρόνια πριν. Σήμερα υπάρχουν πολλές πηγές πληροφόρησής για σωστό μακιγιάζ και σωστή περιποίηση του προσώπου...πηγές όπως είναι το Διαδίκτυο με τα Beauty Blogs ,τα περιοδικά, οι τηλεοπτικές εκπομπές Life Style και φυσικά οι Makeup Artist.

• Έχετε δηλώσει, πως « κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα να είναι όμορφη». Ακολουθώντας μια γυναίκα τις τάσεις και τις συμβουλές ομορφιάς, θεωρείτε, πως πρέπει εν τέλει, να αποκτά το δικό της προσωπικό μακιγιάζ – ταυτότητα, για να αναδείξει την ομορφιά της; 

Επιμένω λέγοντας πως όλες οι γυναίκες έχουν δικαίωμα να είναι όμορφες. Κάθε γυναίκα είναι μοναδική! Δεν χρειάζεται να πρέπει να μοιάσει με καμία άλλη… Έχει την δική της προσωπικότητα που πρέπει να την στηρίζει και να την υποστηρίζει ,με την βοήθεια σωστών συμβουλών και τα κατάλληλα προϊόντα. Σίγουρα είναι απαραίτητο να παρακολουθεί τις εκάστοτε τάσεις της μόδας τις οποίες όμως θα πρέπει να τις προσαρμόζει ανάλογα με την προσωπικότητα, τα χαρακτηριστικά και το life style της.

• Glam makeup ή φυσικοί τόνοι; Μπορούν αυτά τα δυο να έρθουν σε ισορροπία;

Το μακιγιάζ δεν έχει κανόνες, έχει ΕΠΙΛΟΓΕΣ. Κάθε look που θέλουμε να δημιουργήσουμε βασίζεται πάνω σε 2 βασικά σημεία...στο τι αποτέλεσμα θέλουμε να έχουμε και φυσικά στη διάθεση που υπάρχει την συγκεκριμένη μέρα ή το συγκεκριμένο βράδυ εξόδου. Ας πειραματιστούν οι κυρίες λοιπόν και είμαι σίγουρος πως αν οι ίδιες νοιώθουν όμορφες εσωτερικά τότε και εξωτερικά θα υπάρχει η τέλεια ισορροπία και καλαισθησία.

Ακολούθησε πιστά τον Γιάννη Μιχαηλίδη και την Tommy G, για να βρίσκεσαι πάντα ανάμεσα στα πιο φρέσκα και ανανεωμένα beauty trends. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!