Skip to main content

BEAUTY TIPS

3 συμβουλές για να δείξεις νεότερη, τώρα!

Για να είσαι διαβασμένη.  



Έχεις καταλήξει ότι η περιοχή του Τ χρειάζεται μόνο απολέπιση, καθαρισμό και καλή ενυδάτωση, για να διατηρήσεις το πρόσωπο σου λαμπερό και υγιές. Πώς θα σου φαινόταν όμως, αν ακολουθούσες ορισμένα beauty tips, που θα διαφυλάξουν τη νεανική όψη του δέρματός σου, καθιστώντας την περιποίηση αντιγηραντική; Ποια είναι αυτά; 

1. Μάθε τα κατάλληλα για τις ανάγκες σου συστατικά: Μπορεί να αναζητάς προϊόντα με αντιγηραντικές ιδιότητες, όπως μια μάσκα ή μια κρέμα ματιών, το μυστικό όμως κρύβεται στο να βρεις τα συστατικά εκείνα, που είναι ιδανικά και κατάλληλα για την εξυπηρέτηση των αναγκών σου. Η βιταμίνη C, για τις "αρχάριες", υπόσχεται αύξηση της παραγωγής του κολλαγόνου και συνεπώς, μείωση σχηματισμού ρυτίδων. Άλλα φυσικά συστατικά είναι το εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού, τα εκχυλίσματα τσαγιού και η ρετινόλη.

2. Αναζήτησε καλλυντικά πολλαπλής δράσης: Ανησυχείς ότι χρειάζεσαι περισσότερα από ένα προϊόντα περιποίησης, γεγονός που σημαίνει πως το budget σου οφείλει να είναι μεγαλύτερο. Πριν πανικοβληθείς, σε ενημερώνω πως πολλά από αυτά που κυκλοφορούν στην αγορά έχουν περισσότερες από μια ευεργετικές δράσεις, με αποτέλεσμα να λειτουργούν ταυτόχρονα ως τονωτικά, αντιγηραντικά και ενυδατικά.

3. Προσδιόρισε τις προβληματικές περιοχές: Κάνε την απαραίτητη έρευνα, συμβουλεύσου το δερματολόγο σου και διάβασε το πίσω μέρος κάθε συσκευασίας, ώστε να εντοπίσεις εκείνα τα προϊόντα που είναι χρήσιμα για κάθε δερματικό σου πρόβλημα. 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

CELEBS

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η απάντηση για τη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη

«Δεν περνάω και την πιο εύκολη περίοδο της ζωής μου»

VIRAL

Η Μαρίνα Σάττι σε μια live διασκευή του «Στης Νάουσας Στο Κάστρο» λίγο πριν την αναχώρησή της για τη Eurovision

Διαθέσιμο στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube ένα δεύτερο βίντεο από τη σειρά #EurovisionALBM