Είναι το έλαιο Marula το πιο hot συστατικό ομορφιάς της σεζόν; - AllYou.gr

Search

Είναι το έλαιο Marula το πιο hot συστατικό ομορφιάς της σεζόν;

Ο κόσμος της ομορφιάς το καλωσορίζει.

13 Φεβρουαρίου 2015

Αν κάνεις μια έρευνα σε ένα κατάστημα καλλυντικών, θα δεις τα πιο γνωστά έλαια περιποίησης να κατέχουν την πρώτη θέση: έλαιο καρύδας, Argan & Jojoba oil. Παράλληλα, οι αναφορές στο διαδίκτυο για τις χρήσεις τους είναι αμέτρητες και σε βοηθούν, ώστε να εκμεταλλευτείς τις ευεργετικές τους ιδιότητες στο έπακρον. 

Τώρα, ένα νέο έλαιο, που ακούει στο όνομα Marula, με καταγωγή από τη Νότια Αφρική, υπόσχεται θαύματα και μεγαλύτερη διάρκεια, ενώ έχει ήδη γίνει αγαπητό στις αγορές της Αμερικής. 

Να σου το συστήσουμε. Το Marula Oil:

• Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έχει ή αποτελεί συχνά συστατικό προϊόντων ομορφιάς. 

• Έχει τεράστιες αντιοξειδωτικές ιδιότητες και περιέχει τέσσερις φορές περισσότερη βιταμίνη C από ένα πορτοκάλι.

• Τα αποτελέσματα στην επιδερμίδα είναι μακροχρόνια. Χάρη στα συστατικά του, μάχεται τις ελεύθερες ρίζες και καταπολεμά την κυτταρική βλάβη και γήρανση.

• Είναι ιδανικό για τους χειμερινούς μήνες, λόγω της παχύρευστης σύνθεσης του, που λειτουργεί ως φράγμα ενάντια στις σκληρές συνθήκες του χειμώνα.

• Η παχύρευστη σύνθεση εξισορροπείται από τα ωμέγα-3 που περιέχει, τα οποία κάνουν την απορρόφηση του ταχύτερη, αφήνοντας το δέρμα μεταξένιο και λείο, χωρίς ίχνος λιπαρότητας.