Χάρισε στον εαυτό σου ένα χαλαρωτικό μασάζ... επί κεφαλής, με tips κατευθείαν από το κομμωτήριο - AllYou.gr

Search

Χάρισε στον εαυτό σου ένα χαλαρωτικό μασάζ... επί κεφαλής, με tips κατευθείαν από το κομμωτήριο

Σε 5 κινήσεις.

04 Απριλίου 2015

Παραδέξου το: το μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής είναι η αγαπημένη σου στιγμή στο κομμωτήριο, και μάλιστα περισσότερο από ότι ένα κούρεμα ή μια ανανέωση στο χρώμα των μαλλιών σου. Αποτελεί εμπειρία χαλαρωτική, αναζωογονητική των αισθήσεων, συν το γεγονός, ότι συνήθως συνοδεύεται από μια θεραπεία ενυδάτωσης και θρέψης της τρίχας. 

Αν και είναι πρακτικά αδύνατο να αντιγράψεις τα... χάδια του κομμωτή ή της κομμώτριας, όπως και την τεχνική τους, τουλάχιστον σου δίνω τη δυνατότητα να κάνεις το λούσιμο στο σπίτι μια πιο ευχάριστη εμπειρία.

How to:

1. Εφάρμοσε έλαιο περιποίησης για τα μαλλιά πριν λουστείς και κάνε απαλό μασάζ, από τη ρίζα έως την άκρη.

2. Μη χρησιμοποιείς τα νύχια σου κατά το λούσιμο. Έτσι, θα μειώσεις  τους ερεθισμούς και τους τραυματισμούς της επιδερμίδας αλλά και της ρίζας, καθώς επίσης και την πιθανότητα τα κρυμμένα στα νύχια βακτήρια να μολύνουν το τριχωτό.

3. Ακολούθησε στρατηγικές κινήσεις, που καλύπτουν όλη την επιφάνεια της κεφαλής και δεν παραλείπουν κανένα σημείο.

4. Με κυκλικές κινήσεις, δώσε έμφαση στην περιοχή του μετώπου και τη γραμμή όπου ξεκινούν να αναπτύσσονται τα μαλλιά σου, ώστε να απομακρύνεις κάθε ίχνος ιδρώτα, μακιγιάζ και παράλληλα, να αποφορτιστείς από το στρες. Κάνε το ίδιο και στο πίσω μέρος της κεφαλής, κοντά στον αυχένα.

5. Για υπέροχη λάμψη, ξέπλυνε το conditioner με δροσερό ή κρύο νερό. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!