Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πρώτη βουτιά στην πισίνα; ΕΤΣΙ θα προστατέψεις τα μαλλιά σου από το χλώριο

Καλοκαίρι, σου έρχομαι!



Γιατί αγαπώ το καλοκαίρι; Μα φυσικά επειδή μου δίνει την ευκαιρία να κάνω αμέτρητες βουτιές στη θάλασσα, αλλά και την πισίνα, όταν επισκέπτομαι τα beach bars μαζί με τις κολλητές μου. Τι γίνεται όμως με τα μαλλιά και την προστασία της τρίχας από το χλώριο; 

Το νερό της πισίνας, το αλάτι της θάλασσας αλλά και ο ήλιος είναι δυνατό να προκαλέσουν μια σειρά από μικρές και μεγάλες βλάβες, όπως να αλλοιώσουν το χρώμα και να αφυδατώσουν την τρίχα.

Αυτά τα hair tips λειτουργούν προληπτικά:

• Το αντηλιακό είναι απαραίτητο και σε αυτό το σημείο του σώματός σου. Χρησιμοποίησε ένα leave –in conditioner σε μορφή σπρέι με προστασία UV.

• Δημιούργησε το δικό σου fill up προϊόν, ένα μείγμα ενυδατικού λαδιού και νερού και κάνε ελαφρύ μασάζ βάζοντας μικρή ποσότητα από αυτό στα μαλλιά, πριν πέσεις στο νερό. Εναλλακτικά, δροσίσου κάτω από το ντους πριν βουτήξεις. Τα μαλλιά απορροφούν το νερό και τα ενυδατικά στοιχεία, με αποτέλεσμα να μην περισσεύει χώρος για το χλώριο ή το αλάτι.

• Ενίσχυσε το wavy look με θρεπτικά συστατικά, απλώνοντας μια μάσκα μαλλιών ή το leave –in conditioner, μόλις βγεις από τη θάλασσα ή την πισίνα. 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός