Η επιδερμίδα σου λάμπει υπερβολικά; ΕΤΣΙ θα ρυθμίσεις τη λιπαρότητα - AllYou.gr

Search

Η επιδερμίδα σου λάμπει υπερβολικά; ΕΤΣΙ θα ρυθμίσεις τη λιπαρότητα

Έξυπνες και γρήγορες λύσεις.

15 Μαϊου 2015

Το καλοκαίρι θέλει μικροσκοπικά μπικίνι, κοντά σορτς και crop tops, για να μη "σκάσεις" ποτέ από τις υψηλές θερμοκρασίες. Τι γίνεται όμως, με την επίπτωση της ζέστης στην όψη της επιδερμίδας και πόσο ενοχλητική είναι η υπερβολική λάμψη;

Στην πραγματικότητα, το δέρμα σου λάμπει λόγω του ιδρώτα και της τοπικής λιπαρότητας, οπότε δε θα μπορούσαμε με τίποτα να μιλάμε για κάτι που σε κάνει πιο γοητευτική. Για να αποφύγεις αυτήν την κατάσταση, μπορείς να συμβουλευτείς τα παρακάτω:

1. Άλλαξε τη ρουτίνα περιποίησης και κάνε τα προϊόντα με συστατικό στοιχείο το νερό τον πιο καλό και πιστό σου φίλο, γιατί ενυδατώνουν σε βάθος την επιδερμίδα.

2. Πρόσθεσε ένα face toner με συστατικά όπως την αλόη στο νεσεσέρ σου και δροσίσου καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ παράλληλα θα χαλαρώνεις τους πόρους.

3. Ενσωμάτωσε στην εβδομαδιαία περιποίησή σου μάσκες αργίλου και μην παραλείπεις την απολέπιση.

4. Προτίμησε μια BB Cream ή μια ενυδατική κρέμα με χρώμα, αντικαθιστώντας έτσι το foundation, το οποίο, λόγω της πιο παχύρευστης υφής του, μπορείς να φυλάξεις για το φθινόπωρο.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!