3 χρήσιμα tips που πρέπει να λάβεις υπόψη σου ΠΡΙΝ πάρεις την απόφαση να τα βάψεις... πλατίνα - AllYou.gr

Search

3 χρήσιμα tips που πρέπει να λάβεις υπόψη σου ΠΡΙΝ πάρεις την απόφαση να τα βάψεις... πλατίνα

Το νου σου.  

31 Μαϊου 2015

Αποφάσισες να γίνεις blonde girl και μάλιστα, στην απόχρωση της πλατίνας; Αν δεν το έχεις δοκιμάσει ξανά στο παρελθόν, αυτά τα χρήσιμα tips θα σε καθοδηγήσουν. 

# Βάφοντας τα μαλλιά σου σε μια τόσο ανοιχτή απόχρωση του ξανθού, σημαίνει πως αυτομάτως αλλάζεις το μακιγιάζ σου, ώστε αυτό να ταιριάξει με το νέο σου look, αλλά ταυτόχρονα να συμβαδίζει και με τον τόνο της επιδερμίδας σου. Όπερ σημαίνει ότι, ενδεχομένως, να χρειαστείς ένα budget για καινούργια καλλυντικά. 

# Μπορείς να εκμεταλλευτείς ένα μειονέκτημα αυτού του hair color, μετατρέποντάς το σε hair trend. Ποιο είναι αυτό; Η ρίζα, η οποία κάνει την εμφάνιση της κάθε δύο με τρεις εβδομάδες. Αν δεν έχεις προετοιμαστεί οικονομικά για τόσο συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο, τότε απλά μπορείς να κυκλοφορήσεις με τη ρίζα ως έχει, υιοθετώντας το ombre look. 

# Η... πρώτη σου φορά πρέπει να πραγματοποιηθεί από τα χέρια ειδικού, ο οποίος θα σε συμβουλέψει για την ποιότητα και την ποσότητα των προϊόντων βαφής που θα πρέπει να εφαρμόσεις, ακόμα και αν το επιχειρήσεις μόνη στο σπίτι. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!