2 "όμορφοι" λόγοι για να αγαπήσεις το λάδι κολοκυθόσπορου - AllYou.gr

Search

2 "όμορφοι" λόγοι για να αγαπήσεις το λάδι κολοκυθόσπορου

Plus tip για να το χρησιμοποιήσεις.

10 Αυγούστου 2015

Στο εμπόριο, μπορείς να βρεις εκατοντάδες φυσικά λαδάκια, τα οποία χρησιμοποιούνται ως συστατικό από μεγάλες εταιρείες καλλυντικών, χάρη στις εξαιρετικά ευεργετικές ιδιότητες τους στην επιδερμίδα.

Ένα από τα πιο άγνωστα ίσως σε εσένα έλαια αποτελεί το λάδι κολοκυθόσπορου. Μάθε, ότι: 

* Είναι πλούσιο σε ωμέγα -3 λιπαρά οξέα. 

* Έχει υψηλή περιεκτικότητα αντιοξειδωτικών ενώ είναι πηγή βιταμίνης Ε. 

Πως θα το αξιοποιήσεις: 

Φόρεσε το ως body lotion, για να ενυδατώσεις σε βάθος την επιδερμίδα σου, ενώ παράλληλα, θα απομακρύνεις κηλίδες και ερυθρότητα, που μπορεί να έχουν προκληθεί από την ακμή.