Σαν με κοιτάς... - AllYou.gr

Search

Σαν με κοιτάς...

Το απόλυτο καλοκαιρινό look δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. 

06 Αυγούστου 2014

Ας μη γελιόμαστε. Καμία από εμάς δεν μπορεί να απολαύσει τις διακοπές, αν δεν είναι και –κυρίως– αν δεν νιώθει καλά με τον εαυτό της σε κάθε επίπεδο. Λίγο πριν σαλπάρεις για… άλλη γη και άλλα μέρη, δώσε βάση στην περιποίηση και το μακιγιάζ της επιδερμίδας σου. 

Με τα παρακάτω tip θα παραμείνεις λαμπερή από το πρωί ως το ηλιοβασίλεμα:

* Ενυδατική κρέμα: Εάν έχεις κανονική ή ξηρή επιδερμίδα, χρησιμοποίησε μια μη λιπαρή ενυδατική κρέμα. Εάν έχεις λιπαρή επιδερμίδα, επίλεξε ένα ειδικό προϊόν που ενυδατώνει και παράλληλα ελέγχει τις γυαλάδες. 

* Φον ντε τεν: Αυτή την περίοδο δείχνει ιδιαίτερα βαρύ, λόγω της υγρασίας. Η καλύτερη λύση είναι να καλύψεις τις μικροατέλειες τοπικά, με concealer. 

* Concealer: Επίλεξε τα κρεμώδη ή σε μορφή στικ. Έχουν μεγαλύτερη σταθερότητα στις υψηλές θερμοκρασίες, σε σχέση με αυτά σε υγρή φόρμουλα, 

* Glitter προϊόντα: Μην αφήνεις τη λάμψη σου να σταματάει στο πιγούνι. Επεκτείνετέ τη στους ώμους, τα μπράτσα, την πλάτη αλλά και τα πόδια σου. 

* Φρύδια: Ως γνωστόν, η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Διόρθωσε τη φόρμα τους μία φορά την εβδομάδα και πρόσθεσε καμπυλότητα στις βλεφαρίδες κάθε βράδυ με μια μάσκαρα. 

* Προϊόντα για το μαύρισμα: Τόνωσε το μαύρισμα και ενυδάτωσε την επιδερμίδα σου. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!