Διαχρονική αξία! - AllYou.gr

Search

Διαχρονική αξία!

Ένα από τα πιο αγαπημένα και χρήσιμα προϊόντα ομορφιάς είναι η Βαζελίνη.

06 Αυγούστου 2014

Αν και όλες έχουμε εμμονή με οποιοδήποτε νέο προϊόν ομορφιάς κυκλοφορεί, υπάρχει λόγος που μερικά αντικείμενα αποτελούν μια κλασική αξία της καθημερινότητάς  μας.

Αυτή η θαυματουργή πατέντα έχει ανακαλυφθεί εδώ και 150 περίπου χρόνια και μπορεί να σου φανεί χρήσιμα σε περιπτώσεις που δεν φανταζόσουν μέχρι τώρα. Οι ιδιότητες της δεν περιορίζονται μόνο στην ανακούφιση από το κάψιμο και την περιποίηση των χειλιών.

Παρακάτω θα βρεις κάποιες διαφορετικές χρήσεις που ίσως δεν γνώριζες. 

1. Σχήμα στα φρύδια σου: Βάλε λίγη βαζελίνη στα δάχτυλά σου και πέρασέ τα απλώνοντας τη βαζελίνη κατά μήκος του φρυδιού σου. Με αυτό τον τρόπο θα δώσεις το σωστό σχήμα στο φρύδι, χωρίς να εξέχουν άστατα οι τρίχες.

2. Μεγάλες και πλούσιες βλεφαρίδες: Αν δεν έχεις μεγάλες βλεφαρίδες δεν χρειάζεται να ξοδεύεις για να αγοράζετε ειδικές μάσκαρα για να σας μεγαλώνουν τις βλεφαρίδες. Πάρε το βουρτσάκι μια παλιάς μάσκαρα, πλύνε το, καθάρισέ το και μετά απλώστε του βαζελίνη. Μετά εφάρμοσέ το στις βλεφαρίδες, όπως εφαρμόζεις τη μασκαρά.

3. Ρουζ: Έχει τελειώσει το ρουζ σου; Μπορείς να αναμείξεις λίγη ποσότητα του κραγιόν σου με λίγη βαζελίνη και θα έχεις έτοιμο ένα ρουζ.

4. Ντε-μακιγιάζ: Βάλε λίγη βαζελίνη στην περιοχή που επιμένει το μακιγιάζ, τρίψε και ξέβγαλε. Η βαζελίνη θα εξαφανίσει και τα τελευταία σημάδια του μακιγιάζ.

5. Άρωμα διαρκείας: Βάλε λίγη βαζελίνη στις περιοχές του σώματός σου που θα βάλεις άρωμα και μετά ψέκασε. Το άρωμά σου θα διατηρηθεί για πολύ περισσότερη ώρα.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!