Skip to main content

DO IT YOURSELF

Night Out: ΑΥΤΟ το diy body lotion θα σε κάνει να λάμψεις

Με τρία μόνο προϊόντα! 



Θα έχεις παρατηρήσει πως οι περισσότερες γυναίκες της showbiz διαθέτουν ένα μοναδικά αστραφτερό, βελούδινο και ηλιοκαμένο δέρμα, σε κάθε τους έξοδο. Αν έχεις ζηλέψει την ποιότητα της επιδερμίδας τους, σου λέω πως ναι μεν ορισμένες είναι προικισμένες με γονίδια, όμως το μεγαλύτερο μέρος χρησιμοποιεί ειδικά body lotion για το σκοπό αυτό. 

Δε χρειάζεται όμως να επενδύσεις σε πανάκριβα προϊόντα για να τις μιμηθείς. Χρησιμοποίησε τρία προϊόντα και φτιάξε στη στιγμή το δικό σου body lotion, πριν την επόμενη βραδινή σου έξοδο.

Τι θα χρειαστείς: 

Μια πούδρα σε σκούρα απόχρωση

Μια ενυδατική κρέμα

Ελάχιστη ποσότητα γκλίτερ

Πώς θα το παρασκευάσεις: 

Υπολόγισε την ποσότητα κρέμας ανάλογα με το σημείο του σώματος που θέλεις να καλύψεις. Βάλε λίγη από την κρέμα σε ένα μπολ. Τρίψε την πούδρα με τη βοήθεια μιας σπάτουλας και ρίξε τη σκόνη μέσα στην κρέμα. Ανακάτεψε με τη σπάτουλα ή ένα κουταλάκι. Πρόσθεσε το γκλίτερ και ανακάτεψε και πάλι.

Είσαι έτοιμη να τη φορέσεις! Ενυδάτωση, ηλιοκαμένο δέρμα και λάμψη σε ένα μόνο προϊόν!

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

4 eye patches για να «ξυπνήσεις» τη λάμψη στο βλέμμα σου

Τα eye patches που θα σώσουν την όψη των ματιών σου τις μέρες που νιώθεις κούραση από την έκθεση στο blue light ή την έλλειψη ύπνου

DO IT YOURSELF

Τα beauty secrets της Emma Watson που έγινε μόλις 34 ετών

5 συνήθειες ομορφιάς της Emma Watson που αξίζει να υιοθετήσεις

DO IT YOURSELF

Το μέλλον στα νύχια σας… όταν το manifestation συνάντησε το μανικιούρ

Αναρωτιέστε πώς να εκδηλώσετε το μέλλον σας; Ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αξιοποιήσετε το χρώμα νυχιών σας.