Skip to main content

DO IT YOURSELF

Πώς να φτιάξεις ένα φυσικό toner προσώπου

Εύκολα και πολύ οικονομικά!



Θέλεις τέλεια επιδερμίδα χωρίς σημάδια από ακμή και δερματικές μολύνσεις; Η λύση βρίσκεται για άλλη μια φορά στην κουζίνα σου και ήρθε η ώρα να την αξιοποιήσεις με τον πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο!

Natural Face Toner DIY: Βρέξε ένα κομμάτι βαμβακιού με λίγο μηλόξυδο και τρίψ' το ελαφρά στο πρόσωπό σου, με το γνώριμο τρόπο των κυκλικών κινήσεων. Το μηλόξυδο θα δράσει αμέσως και το δέρμα σου θα επωφεληθεί, χάρη στις αντισηπτικές, καθαρτικές και τονωτικές του ιδιότητες. 

Φυσικό τονωτικό για το ευαίσθητο δέρμα


Ο τύπος του δέρματός του είναι εύκολα επιρρεπής σε ερεθισμούς και κνησμό, επομένως η χρήση φυσικών τόνερ που παρασκευάζονται στο σπίτι είναι μία από τις καλύτερες επιλογές. Για να φτιάξετε ένα τονωτικό για το ευαίσθητο δέρμα, αναζητήστε καταπραϋντικά και ηρεμιστικά συστατικά. Εδώ είναι δύο συνταγές που μπορείτε να φτιάξετε εύκολα.

Τονωτικό αλόης βέρα

Γεμάτο με αντιοξειδωτικά, ένα τονωτικό αλόης βέρα όχι μόνο θα ενυδατώσει το δέρμα σας, αλλά θα διατηρήσει το δέρμα σας ήρεμο και θα αποτρέψει κάθε είδους ερεθισμό.

Τρόπος παρασκευής: Ανακατέψτε μισό φλιτζάνι τζελ αλόης βέρα και ροδόνερο. Μεταφέρετε σε ένα μπουκάλι ψεκασμού ή κάτι από το οποίο μπορείτε εύκολα να αδειάσετε και χρησιμοποιήστε δύο φορές την ημέρα.

Τόνερ αγγουριού

Ένα άλλο σούπερ ενυδατικό και καταπραϋντικό συστατικό είναι το αγγούρι, η χρήση αυτού του τονωτικού θα κρατήσει μακριά όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με το ευαίσθητο δέρμα.

Τρόπος παρασκευής: Τρίψτε ένα φρέσκο ​​αγγούρι και αφαιρέστε το νερό του, προσθέστε 3-4 κουταλιές της σούπας για φρέσκο ​​τζελ αλόης. Ανακατεύουμε καλά και μεταφέρουμε σε αεροστεγές μπουκάλι, φυλάσσουμε στο ψυγείο για καλύτερα αποτελέσματα και χρησιμοποιούμε δύο φορές την ημέρα.

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

4 eye patches για να «ξυπνήσεις» τη λάμψη στο βλέμμα σου

Τα eye patches που θα σώσουν την όψη των ματιών σου τις μέρες που νιώθεις κούραση από την έκθεση στο blue light ή την έλλειψη ύπνου

DO IT YOURSELF

Τα beauty secrets της Emma Watson που έγινε μόλις 34 ετών

5 συνήθειες ομορφιάς της Emma Watson που αξίζει να υιοθετήσεις

DO IT YOURSELF

Το μέλλον στα νύχια σας… όταν το manifestation συνάντησε το μανικιούρ

Αναρωτιέστε πώς να εκδηλώσετε το μέλλον σας; Ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αξιοποιήσετε το χρώμα νυχιών σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

VIRAL

The Sympathizer: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς με τον Robert Downey Jr.

Η νέα σειρά από τον σκηνοθέτη του «Oldboy» και «The Handmaiden» είναι ένα καταιγιστικό κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ.

ΣΙΝΕΜΑ

Φεστιβάλ Σύγχρονου Σουηδικού Κινηματογράφου στο Studio New Star Art Cinema

H New Star διοργανώνει μία σειρά προβολών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας.