Κόκκινο κραγιόν: 3 λόγοι για να ΜΗΝ το φορέσεις την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου - AllYou.gr

Search

Κόκκινο κραγιόν: 3 λόγοι για να ΜΗΝ το φορέσεις την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου

«Σπάσε» τις παραδόσεις!

10 Φεβρουαρίου 2016

Ναι, μπορεί το κόκκινο να θεωρείται το «επίσημο» χρώμα της ημέρας του Αγ. Βαλεντίνου, είτε στα ρούχα σου, είτε στο μακιγιάζ σου, αλλά φέτος σου προτείνω να… «σπάσεις» τις παραδόσεις. Και ακόμη και εάν είσαι από τις «ορκισμένες» φαν του κόκκινου κραγιόν, έχω 3 πολύ βασικούς λόγους για να μην το φορέσεις, που άπαξ και τους διαβάσεις, είμαι σίγουρη ότι θα συμφωνήσεις απόλυτα μαζί μου!

1. Θα εστιάσεις την προσοχή μόνο στα χείλη σου: Το κόκκινο κραγιόν είναι εντυπωσιακό και άκρως αξιοπρόσεχτο από μόνο του. Αυτό σημαίνει ότι οποιοδήποτε άλλο προϊόν μακιγιάζ και αν φορέσεις (σκιά, ρουζ, eyeliner), είτε θα δείχνει υπερβολικό ή απλά δεν θα το προσέξει κανείς, καθώς το μάτι «πέφτει» κατευθείαν στα χείλη. Δεν θα προτιμούσες, λοιπόν, να φορέσεις μια πιο ήπια απόχρωση και να δώσεις έμφαση σε όλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου;

3reasonsno2wearredlipstick_01.jpg

2. Το χαμόγελό σου δεν θα δείχνει λαμπερό: Οι αποχρώσεις του κόκκινου κραγιόν έχουν την τάση να «σκουραίνουν» το χρώμα των δοντιών μας, με αποτέλεσμα να δείχνουν λιγότερο λευκά. 

3reasonsno2wearredlipstick_02.jpg

3. Θα αφήνεις (αντιαισθητικά) σημάδια παντού: Ξέρεις καλά ότι το κόκκινο κραγιόν θα αφήσει έντονο αποτύπωμα, από τα ποτήρια μέχρι... το πρόσωπο (ή το σώμα) του συντρόφου σου!

3reasonsno2wearredlipstick_03.jpg

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!