ΕΤΣΙ θα κάνεις το μακιγιάζ σου να "κρατάει" όλη μέρα - AllYou.gr

Search

ΕΤΣΙ θα κάνεις το μακιγιάζ σου να "κρατάει" όλη μέρα

5 πολύτιμα tips για το μακιγιάζ!

13 Φεβρουαρίου 2016

Είμαι σίγουρη ότι -όπως και εγώ, έτσι και εσύ- έχεις βαρεθεί να Ανανεώνεις κάθε τρεις και λίγο το μακιγιάζ σου. Είτε όταν είσαι στην δουλειά και φοβάσαι μην έχει «τρέξει» η μάσκαρα, είτε όταν είσαι έξω σε κάποιο μπαρ και πρέπει να φρεσκάρεις το κραγιόν σου... Όλα αυτά, λοιπόν, ήρθε η ώρα να τα ξεχάσεις, γιατί με τα παρακάτω (παν)εύκολα tips μπορείς να διατηρείς το μακιγιάζ σου… σταθερό, όλη την μέρα και όλη τη νύχτα!

Tip #1: Καθάρισε καλά το πρόσωπό σου πριν βγεις από το σπίτι και ενυδάτωσέ το. Πρόσθεσε ένα ενυδατικό primer ή make up και περίμενε μέχρι να απορροφηθεί καλά, πριν συνεχίσεις με το υπόλοιπο μακιγιάζ.

Tip #2: Για τα χείλη, πρέπει να ακολουθήσεις μια παρόμοια διαδικασία. Φρόντισε τα χείλη σου να είναι λεία και καλά ενυδατωμένα, πριν εφαρμόσεις το κραγιόν. Έπειτα άπλωσε λίγο από το primer ή το make up σου και στα χείλη, έτσι ώστε όταν φορέσεις το κραγιόν αυτό να μείνει σταθερό.

Tip #3: Για να αποφύγεις να "φύγει" η σκιά σου στα μισά της βραδιάς, ακολούθησε την ίδια διαδικασία με αυτήν για το κραγιόν.

Tip #4: Αντί της καθιερωμένης πούδρας, προτίμησε μια σκιά για τα μάτια σε stick σε μια nude απόχρωση, που θα κρατήσει περισσότερο.

Tip #5: Για να μην "τρέχει" η μάσκαρα ή το eyeliner, προτίμησε μια που να είναι αδιάβροχη. Εναλλακτικά, αντί του eyeliner μπορείς να βάψεις τα μάτια σου με μια σκιά.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης