3 αναπάντεχοι τρόποι να χρησιμοποιήσεις το ροδόνερο - AllYou.gr

Search

3 αναπάντεχοι τρόποι να χρησιμοποιήσεις το ροδόνερο

Το φυσικό προϊόν που θα λατρέψεις!

18 Φεβρουαρίου 2016
Συντάκτης : Kelly Novak

Το ροδόνερο είναι ένα θαυματουργό υγρό. Οι ιδιότητές του είναι αμέτρητες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την ζαχαροπλαστική και την μαγειρική, μέχρι και την ομορφιά. Παρακάτω σου προτείνω 3 φρέσκους, αναπάντεχους και απόλυτα ασφαλείς και αποτελεσματικούς τρόπους για να το δοκιμάσεις!

1. Βοηθάει στην ακμή (ακόμα και στις πιο βαριές περιπτώσεις). Μειώνει αισθητά τις κοκκινίλες και τις φλεγμονές και φέρνει σε ισορροπία το pH του δέρματος. Πλύνε το πρόσωπό σου -αφού το έχεις καθαρίσει καλά- κάθε πρωί και βράδυ και θα δεις άμεσα αποτελέσματα.

2. Μειώνει το πρήξιμο κάτω από τα μάτια (είτε από κούραση, είτε επειδή έχεις φάει ένα πολύ αλμυρό γεύμα). Βούτηξε λίγο βαμβάκι σε κρύο ροδόνερο (μπορείς ακόμη να βάλεις το βουτηγμένο σε ροδόνερο βαμβάκι στο ψυγείο για 10 λεπτά) και απλά τοποθέτησέ το κάτω από τα ταλαιπωρημένα μάτια σου. Το πρήξιμο θα εξαφανιστεί σε μόλις λίγα λεπτά. Μπορείς ακόμη να διατηρήσεις την υπόλοιπη μέρα ενυδατωμένο το πρόσωπό σου, ψεκάζοντας λίγο ροδόνερο ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

3. Διαθέτει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, με αποτέλεσμα να είναι μια πολύ καλή εναλλακτική αντί του στοματικού διαλύματος. Απλά χρησιμοποίησέ το μετά το πλύσιμο των δοντιών και η αναπνοή σου θα... μοσχοβολάει!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!