Skip to main content

DO IT YOURSELF

Marilyn Monroe Lips: ΕΤΣΙ θα τα αποκτήσεις κι εσύ

Με την τεχνική του contouring!


Κέλλυ Νόβακ

Η πρωτοποριακή τεχνική του contouring έχει γίνει τελευταία γνωστή από την Kim Kardashian. Δεν ήταν, όμως, η Kim η... πρωτοπόρος αυτής της τεχνικής, καθώς απ' ότι φαίνεται η Marilyn Monroe ήταν από τις πρώτες που την εφάρμοσε -στα χείλη της τουλάχιστον.

Δεν γνωρίζεις τι είναι το contouring; Πρόκειται για την τεχνική στο μακιγιάζ, κατά την οποία με μερικά κόλπα μπορείς να κάνεις σημεία του προσώπου σου να δείχνουν μεγαλύτερα ή μικρότερα.

Εγώ σήμερα σου προτείνω να το δοκιμάσεις στα χείλη και γι' αυτό εμπνέομαι από τα εμβληματικά κόκκινα χείλη της Marilyn. Θα δεις ότι με 5 απλά βήματα θα μπορέσεις να τα... αποκτήσεις κι εσύ, ακόμα και αν οι δεξιότητές σου στο μακιγιάζ δεν είναι και οι καλύτερες!

Βήμα #1: Σχεδίασε με ένα μολύβι χειλιών, το σχήμα και το μέγεθος που επιθυμείς. Χρησιμοποίησε ένα μολύβι σε σκούρα καφέ καφέ, για να δώσεις βάθος στο τελικό αποτέλεσμα.

Βήμα #2: Φτιάξε την βάση των χειλιών σου. Γέμισε τα χείλη σου με ένα κόκκινο κεραμιδί μολύβι και δώσε βάση στις γωνίες και λιγότερο στο κέντρο.

Βήμα #3: Ανάμειξε τα χρώματα. Χρησιμοποίησε το πιο φωτεινό κόκκινο κραγιόν σου και ενσωμάτωσέ το με την βάση. Ξεκίνησε από το κέντρο και πρόσεξε να μην φτάσεις στο σκούρο περίγραμμα που έκανες στην αρχή.

Βήμα #4: Δώσε φως στα χείλη σου. Με ένα πινέλο ή με την άκρη του δαχτύλου σου χρησιμοποίησε ένα κρεμώδες διάφανο κραγιόν στο κεντρικό μέρος του κάτω χείλος σου. Με τον τρόπο αυτό θα κάνεις τα χείλη σου να φαίνονται πιο πλούσια.

Βήμα #5: Ενυδάτωσε τα χείλη σου. Ολοκλήρωσε με ένα ροζ lip balm. 

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

4 eye patches για να «ξυπνήσεις» τη λάμψη στο βλέμμα σου

Τα eye patches που θα σώσουν την όψη των ματιών σου τις μέρες που νιώθεις κούραση από την έκθεση στο blue light ή την έλλειψη ύπνου

DO IT YOURSELF

Τα beauty secrets της Emma Watson που έγινε μόλις 34 ετών

5 συνήθειες ομορφιάς της Emma Watson που αξίζει να υιοθετήσεις

DO IT YOURSELF

Το μέλλον στα νύχια σας… όταν το manifestation συνάντησε το μανικιούρ

Αναρωτιέστε πώς να εκδηλώσετε το μέλλον σας; Ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αξιοποιήσετε το χρώμα νυχιών σας.

Προτεινόμενα

CELEBS

Δήμητρα Ματσούκα - Πέτρος Κόκκαλης: Απόδραση στα Ιωάννινα για το ζευγάρι

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram η ηθοποιός

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

CELEBS

Μάρα Δαρμουσλή: «Πέρασα διατροφική διαταραχή, είναι ψυχιατρικό νόσημα»

Το σεξιστικό σχόλιο που δέχτηκε για τον θηλασμό