ΕΤΣΙ θα αποκτήσεις την πλεξούδα της Chrissy Teigen από τα Oscars - AllYou.gr

Search

ΕΤΣΙ θα αποκτήσεις την πλεξούδα της Chrissy Teigen από τα Oscars

Είναι πιο εύκολη απ’ ότι φαίνεται!

04 Μαρτίου 2016

Σου έχω ήδη πει ότι οι πλεξούδες είναι το πιο hot χτένισμα της σεζόν. Και φυσικά η Chrissy Teigen, όντας μια από τις πιο ενημερωμένες και καλοντυμένες γυναίκες του Hollywood, την επέλεξε για την πρόσφατη εμφάνισή της στα Oscars.

Η πανέμορφη αυτή πλεξούδα ανέδειξε το λαμπερό Marchesa φόρεμά της στο έπακρο, κάνοντας το look της άκρως επιτυχημένο. Η χαλαρότητα αλλά και κομψότητα του χτενίσματος είναι στοιχεία που θέλουμε και εμείς στα μαλλιά μας και τώρα σου λέω πώς να τα αποκτήσεις: Αντιγράφοντας την πλεξούδα της Chrissy!

Αν σου φαίνεται περίπλοκη με τα παρακάτω εύκολα βήματα, θα αλλάξεις σίγουρα άποψη…

1. Αρχικά, βάλε αφρό στα ήδη λουσμένα μαλλιά σου και στέγνωσέ τα με ένα σεσουάρ, δίνοντας έξτρα όγκο στην ρίζα, με τα δάχτυλά σου.

2. Χώρισε τα μαλλιά σου σε δύο τμήματα, ένα στο πάνω μέρος και ένα στο κάτω μέρος. Στερέωσε το πάνω μέρος με ένα λαστιχάκι και ελευθέρωσε μια τούφα δίπλα από το κάθε αυτί σου.

3. Ξεκίνα να πλέκεις το κάτω μέρος των μαλλιών σου σε πλεξούδα «ψαροκόκκαλο». Στερέωσε με ένα λαστιχάκι.

4. "Δούλεψε" το πάνω μέρος των μαλλιών σου, χωρίζοντάς το σε 5 τμήματα. Ξεκίνα να πλέκεις τα 4 πρώτα (τμήματα) σε απλές πλεξούδες, στερεώνοντάς τις καλά με τσιμπιδάκια.

5. Πλέξε το τελευταίο μέρος σε μια μεγάλη πλεξούδα και «κόλλησέ» την με τις υπόλοιπες τέσσερις αλλά και αυτήν σε ψαροκόκκαλο, χρησιμοποιώντας λαστιχάκια. 

6. Ολοκλήρωσε το look «ανοίγοντας» λίγο την κάθε πλεξούδα και τράβηξε μερικές τρίχες για να αποδώσεις ένα πιο χαλαρό look.

Είσαι έτοιμη!

chrissy-teigen-oscars-hair-2016-01.jpg

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!