Πλούσιες βλεφαρίδες ΤΩΡΑ - AllYou.gr

Search

Πλούσιες βλεφαρίδες ΤΩΡΑ

Οι 4 βασικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθείς!

21 Μαρτίου 2016

Όλες οι γυναίκες θα θέλαμε να έχουμε γεννηθεί με μακριές, πλούσιες βλεφαρίδες και όλες ζηλεύουμε αυτές που τις έχουν! Επειδή, όμως, ξέρω ότι θέλεις να έχεις όσο πιο φυσικό αποτέλεσμα γίνεται και επειδή σε καμία δεν αρέσουν οι κολλημένες μεταξύ τους βλεφαρίδες, σου αποκαλύπτω τους 4 βασικούς (χρυσούς) κανόνες που πρέπει πάντα να ακολουθείς για να έχεις τις πιο πλούσιες βλεφαρίδες.

1. Το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες είναι απαραίτητο. Πολλοί make up artists επιμένουν στο γεγονός ότι η χρήση του ψαλιδιού για τις βλεφαρίδες πριν φορέσεις μάσκαρα, θα δώσει σ' αυτές ένα πιο έντονο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

2. Περίμενε να στεγνώσει η πρώτη στρώση μάσκαρα, πριν εφαρμόσεις την επόμενη. Έχε λίγη υπομονή όταν βάζεις μάσκαρα. Αφήνοντάς την να στεγνώσει πριν βάλεις την επόμενη στρώση, θα αποτρέψεις τις βλεφαρίδες από το να κολλήσουν μεταξύ τους.

3. Χτένισέ της. Χτενίζοντάς τις ελαφρά μετά την εφαρμογή της μάσκαρα, θα απομακρύνεις τυχόν κόμπους που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί.

4. Ενυδάτωσέ τις. Περιποιήσου και τις βλεφαρίδες σαν τα μαλλιά σου. Αυτό σημαίνει, μην παραλείπεις να τις ενυδατώνεις με κάποιο conditioner ή με κάποιο έλαιο, κάνοντάς τις -με αυτό τον τρόπο- πιο απαλές αλλά και μακριές.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!