Skip to main content

DO IT YOURSELF

ΑΥΤΑ είναι τα πιο... cool beauty looks

Για εσένα που αγαπάς τις τάσεις!


Κέλλυ Νόβακ

Είναι εύλογο κάθε τρεις και λίγο να ανατρέχουμε στα προφίλ των αγαπημένων μας bloggers για λίγη έμπνευση. Είτε αφορά στα ρούχα και τις εμφανίσεις μας, είτε την ομορφιά.

Τα 3 παρακάτω beauty looks είναι από τις 3 πιο κουλ bloggers που έχουν εφαρμόσει τις 3 πιο κουλ εμφανίσεις στα μαλλιά και το μακιγιάζ τους! Και είναι αυτά που τις κάνουν να δείχνουν τόσο αβίαστα chic.

Θέλεις να το κάνει κι εσύ; Δες πώς: 

1. 90’s vibe: Η Chiara Ferragni ως μια από τις πιο διάσημες bloggers του κόσμου, δοκίμασε ένα χτένισμα εμπνευσμένο από την δεκαετία του ’90. Με δύο μικρούς κότσους, ένα σκουρόχρωμο κραγιόν και ένα choker κολιέ, μπορείς και εσύ να το εφαρμόσεις!

3coolbeautylooks-01.jpg

2. Au Naturelle: Άσε για λίγο στην άκρη τα «βαριά» contouring και προτίμησε ένα φυσικό αποτέλεσμα στο μακιγάζ σου. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από μια γυναίκα που αναδεικνύει την ομορφιά της, με λίγα και απλά προϊόντα μακιγιάζ, όπως μια μάσκαρα, ένα ρουζ και λίγο concealer. Τι άλλο χρειάζεσαι πραγματικά;

3coolbeautylooks-02.jpg

3. Classics: Δεν ξέρω αν πρόκειται για τάση, μάλλον το αντίθετο, αλλά δεν είναι οι σταθερές αξίες που λατρεύουμε περισσότερο; Να, όπως το κόκκινο κραγιόν και το cat-eye eyeliner, που είδαμε στο Style Scrapbook blog και που είναι και θα είναι πάντα ό,τι πιο κουλ στο μακιγιάζ!

3coolbeautylooks-03.jpg

 

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

4 eye patches για να «ξυπνήσεις» τη λάμψη στο βλέμμα σου

Τα eye patches που θα σώσουν την όψη των ματιών σου τις μέρες που νιώθεις κούραση από την έκθεση στο blue light ή την έλλειψη ύπνου

DO IT YOURSELF

Τα beauty secrets της Emma Watson που έγινε μόλις 34 ετών

5 συνήθειες ομορφιάς της Emma Watson που αξίζει να υιοθετήσεις

DO IT YOURSELF

Το μέλλον στα νύχια σας… όταν το manifestation συνάντησε το μανικιούρ

Αναρωτιέστε πώς να εκδηλώσετε το μέλλον σας; Ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αξιοποιήσετε το χρώμα νυχιών σας.

Προτεινόμενα

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος