3 γιατροσόφια που βάζουν ΤΕΛΟΣ στα σπυράκια - AllYou.gr

Search

3 γιατροσόφια που βάζουν ΤΕΛΟΣ στα σπυράκια

Υπάρχει λύση!

03 Απριλίου 2016

Θα σου πω την αλήθεια μου: Στην ζωή μου, είχα την τύχη να μην έχω ποτέ έντονη ακμή. Παρόλα αυτά είχα ένα άλλο πρόβλημα. Κάθε τρεις και λίγο, εμφανιζόταν σαν από «μηχανής θεός», ένα τεράστιο σπυράκι. Ξέρεις, αυτά που με το που τα βλέπεις, το πρώτο πράγμα που θέλεις να κάνεις είναι να τα σπάσεις! Ε, λοιπόν, αυτή η… συνήθεια που έχει το δέρμα μου δεν σταμάτησε δυστυχώς στην εφηβεία, αλλά αντιθέτως συνεχίζεται μέχρι και τώρα! Και ενώ μπορεί να έχω δοκιμάσει πολλές κρέμες (μέχρι και κορτιζονούχες), τα παρακάτω σπιτικά… γιατροσόφια φαίνεται πως μερικές φορές είναι πιο αποτελεσματικά. Δεν ξέρω γιατί και πώς. Απλά ξέρω ότι λειτουργούν!

#1. Μέλι: Βάλε λίγο μέλι στο σπυράκι σου, κάλυψέ το με ένα τραυμαπλάστ και άφησέ το όλο το βράδυ. Το πρωί, όταν αφαιρέσεις το τραμαπλάστ θα δεις ότι το σπυράκι θα έχει εξαφανιστεί.  

#2. Ασπράδι αυγού: Καθάρισε τα μαυράκια και τους πόρους από το δέρμα σου μια για πάντα, χρησιμοποιώντας ένα ασπράδι αυγού. Άπλωσέ το σε όλο το πρόσωπο σαν μάσκα με ένα πινέλο μακιγιάζ και άφησέ το για 10 λεπτά. Αφαίρεσέ το ξεπλένοντας καλά και θα δεις ότι τα μαυράκια έχουν φύγει.

#3. Σόδα: Μείωσε τα σπυράκια βάζοντας σόδα. Σε ένα μπολ βάλε ένα μέρος νερό και ένα μέρος σόδα και ανακάτεψε μέχρι να δημιουργηθεί μια πάστα. Βάλε την στο σπυράκι και -όταν στεγνώσει- ξέπλυνε με ζεστό νερό. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης