ΕΤΣΙ θα αποτοξινώσεις τις... μασχάλες σου - AllYou.gr

Search

ΕΤΣΙ θα αποτοξινώσεις τις... μασχάλες σου

Κι όμως, γίνεται κι αυτό!

05 Μαϊου 2016

Είναι μια καινούργια τάση που έχω αρχίσει και παρακολουθώ πολύ τελευταία στα διεθνή beauty blogs. Η αποτοξίνωση στις μασχάλες φαίνεται να είναι μια διαδικασία στην οποία υποβάλλονται πολλές γυναίκες, με σκοπό να καθαρίσουν την περιοχή από τα βακτήρια που συγκεντρώνονται στο σημείο αυτό. Γιατί γίνεται αυτό; Λόγω της γυμναστικής, του ζεστού καιρού και των –καμιά φορά- κακής ποιότητας υφασμάτων, φράζουν οι πόροι στις μασχάλες, κάνοντας την αποτοξίνωσή τους αναγκαία.

Πώς το κάνεις αυτό; Σου λέω παρακάτω!

#1. Τρίψιμο με βούρτσα. Χρησιμοποιώντας μια βούτσα με φυσικές τρίχες και τρίβοντας καλά την περιοχή θα βοηθήσεις τους πόρους σου να ανοίξουν.

#2. Αλλάξε την διατροφή σου. Άρχισε να τρως πιο «ελαφριά» φαγητά απ’ ότι έτρωγες μέσα στον χειμώνα. Προτίμησε αυτά που προσφέρουν ενυδάτωση, βοηθώντας τον οργανισμό σου να «ανανεώσει» τα υγρά του. Προτίμησε τα εσπεριδοειδή, τις τροφές με φυτικές ίνες, το αγγούρι κ.λπ. 

#3. Κάνε μάσκα. Ένας πολύ καλός τρόπος να αποτοξινώσεις τις μασχάλες σου είναι με μια diy μάσκα. Ανάμειξε 1 κ.σ άργιλο με 1 κ.σ λάδι καρύδας και τοποθέτησέ την στην περιοχή για 15 λεπτά. Ξέπλυνε καλά με ζεστό νερό.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!