Skip to main content

DO IT YOURSELF

Βρες το signature look σου ΤΩΡΑ

Το μακιγιάζ που θα σε… χαρακτηρίζει για πάντα!


Κέλλυ Νόβακ

Όπως και στην μόδα, έτσι και στην ομορφιά, είναι σοφό να βρίσκουμε το στιλ που μας χαρακτηρίζει. Αυτό που εκφράζει αυτό που είμαστε. Την ταυτότητά μας. Σίγουρα είναι πάντα ωραίο και απαραίτητο να δοκιμάζουμε νέα πράγματα και τάσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχουμε ένα στιλ, μια ρουτίνα αν θες, που φοράμε σχεδόν καθημερινά. Εγώ, σήμερα λοιπόν σε βοηθάω να την ανακαλύψεις!

Εμπνεύσου: Υπάρχουν τόσα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τόσες εικόνες απ’ όλο τον κόσμο, που είναι αδύνατο να μην μπορείς να εμπνευστείς. Δες τι φοριέται περισσότερο ή λιγότερο –δεν έχει σημασία, αρκεί να βρεις κάτι που να σου αρέσει πραγματικά.

Πειραματίσου: Αφού κάνεις το παραπάνω βήμα, πειραματίσου! Βάψε τα μάτια σου με ένα τρελό τρόπο, μια περίεργη απόχρωση ή και όχι. Και πάλι κάνε ότι σου αρέσει εσένα πάνω απ’ όλα!

Δοκίμασε νέα προϊόντα: Υπάρχουν τόσα νέα προϊόντα μακιγιάζ με τα οποία μπορείς να «παίξεις». Δοκίμασέ τα, δες τι σου «κάθεται» καλά και προτίμησέ το.

Κάνε πρόβες: Όταν βρεις ένα look που σου αρέσει… πρόβαρέ το. Αν σου παίρνει 2 ώρες για να το εφαρμόσεις, δεν είναι για καθημερινή χρήση, οπότε θα πρέπει να αναζητήσεις εναλλακτικές. 

Μην επιμένεις ΜΟΝΟ στην ρουτίνα αυτή: Το βρήκες το signature look σου. Τέλεια! Μην κάνεις ΜΟΝΟ αυτό! Σου το έγραψα και παραπάνω. Πειραματίσου! Κάνε κάτι διαφορετικό όταν βγαίνεις έξω, για παράδειγμα. Όποτε έχεις χρόνο και διάθεση! Αρκεί να μη γίνεσαι… βαρετή!

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Pastels for spring: 7 παστέλ βερνίκια νυχιών για το μανικιούρ της άνοιξης

Χρώματα που θυμίζουν σορμπέ, για τα μανικιούρ που θα δοκιμάσουμε την περίοδο που η φύση ανθίζει

DO IT YOURSELF

Πέντε πολυτελή scrubs για το σώμα για να μετατρέψεις το σπίτι σου στο spa που έχεις ανάγκη

Προϊόντα για απολέπιση του σώματος, με πολύτιμα έλαια και πολυτελή αίσθηση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30