Skip to main content

DO IT YOURSELF

Έχεις καστανά μαλλιά; ΕΤΣΙ θα τα... "ανοίξεις" (ειδικά το καλοκαίρι)

Με φυσικό τρόπο!


Κέλλυ Νόβακ

Θέλεις να ανοίξεις τα μαλλιά σου αλλά δεν θέλεις τις «βαριές» χημικές ουσίες από τις βαφές να επηρεάσουν την ποιότητα της τρίχας σου; Μην σκας! Γιατί παρακάτω σου δείχνω 3 φυσικούς τρόπους να το κάνεις!

1. Χαμομήλι: Για ένα πιο χρυσαφένιο αποτέλεσμα στα μαλλιά σου, αρκεί να ρίξεις σε καθαρά μαλλιά, μια μεγάλη κούπα από βρασμένο τσάι χαμομηλιού (σε θερμοκρασία δωματίου). Για καλύτερα αποτελέσματα, άφησε το τσάι στα μαλλιά σου για ένα ολόκληρο βράδυ. Ξέπλυνε και -αν χρειαστεί- επανέλαβε την διαδικασία.

2. Λεμόνι: Το λεμόνι είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να ξανθύνεις τα μαλλιά σου. Σε ένα μπολ, ανάμειξε 2 κ.σ φυσικό χυμό λεμόνι και μια κούπα ζεστό νερό. Βάλε το μείγμα στα μαλλιά σαν μάσκα, για ένα βράδυ. Έπειτα, άφησε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά και ιδανικά στον ήλιο. Ολοκλήρωσε με μια μάσκα θρέψης για να τα αναζωογονήσεις.

3. Κανέλα: Η κανέλα αποτελεί και αυτό έναν από τους πιο ασφαλείς τρόπους να ανοίξεις τα μαλλιά σου. Είναι βέβαια ένας πιο ήπιος τρόπος από τους προηγούμενους. Το αποτέλεσμα γίνεται σταδιακά, αλλά χωρίς να επηρεάσει καθόλου την ποιότητα της τρίχας. Αρκεί να δημιουργήσεις μια «πάστα» από κανέλα σε σκόνη και ζεστό νερό. Έπειτα, άπλωσε conditioner στα μαλλιά σου και την πάστα από κανέλα. Άφησε για 4-6 ή για ένα ολόκληρο βράδυ. Ξέπλυνε καλά με χλιαρό νερό.

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

4 eye patches για να «ξυπνήσεις» τη λάμψη στο βλέμμα σου

Τα eye patches που θα σώσουν την όψη των ματιών σου τις μέρες που νιώθεις κούραση από την έκθεση στο blue light ή την έλλειψη ύπνου

DO IT YOURSELF

Τα beauty secrets της Emma Watson που έγινε μόλις 34 ετών

5 συνήθειες ομορφιάς της Emma Watson που αξίζει να υιοθετήσεις

DO IT YOURSELF

Το μέλλον στα νύχια σας… όταν το manifestation συνάντησε το μανικιούρ

Αναρωτιέστε πώς να εκδηλώσετε το μέλλον σας; Ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αξιοποιήσετε το χρώμα νυχιών σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός