Έχεις καστανά μαλλιά; ΕΤΣΙ θα τα... "ανοίξεις" (ειδικά το καλοκαίρι) - AllYou.gr

Search

Έχεις καστανά μαλλιά; ΕΤΣΙ θα τα... "ανοίξεις" (ειδικά το καλοκαίρι)

Με φυσικό τρόπο!

01 Αυγούστου 2016

Θέλεις να ανοίξεις τα μαλλιά σου αλλά δεν θέλεις τις «βαριές» χημικές ουσίες από τις βαφές να επηρεάσουν την ποιότητα της τρίχας σου; Μην σκας! Γιατί παρακάτω σου δείχνω 3 φυσικούς τρόπους να το κάνεις!

1. Χαμομήλι: Για ένα πιο χρυσαφένιο αποτέλεσμα στα μαλλιά σου, αρκεί να ρίξεις σε καθαρά μαλλιά, μια μεγάλη κούπα από βρασμένο τσάι χαμομηλιού (σε θερμοκρασία δωματίου). Για καλύτερα αποτελέσματα, άφησε το τσάι στα μαλλιά σου για ένα ολόκληρο βράδυ. Ξέπλυνε και -αν χρειαστεί- επανέλαβε την διαδικασία.

2. Λεμόνι: Το λεμόνι είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να ξανθύνεις τα μαλλιά σου. Σε ένα μπολ, ανάμειξε 2 κ.σ φυσικό χυμό λεμόνι και μια κούπα ζεστό νερό. Βάλε το μείγμα στα μαλλιά σαν μάσκα, για ένα βράδυ. Έπειτα, άφησε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά και ιδανικά στον ήλιο. Ολοκλήρωσε με μια μάσκα θρέψης για να τα αναζωογονήσεις.

3. Κανέλα: Η κανέλα αποτελεί και αυτό έναν από τους πιο ασφαλείς τρόπους να ανοίξεις τα μαλλιά σου. Είναι βέβαια ένας πιο ήπιος τρόπος από τους προηγούμενους. Το αποτέλεσμα γίνεται σταδιακά, αλλά χωρίς να επηρεάσει καθόλου την ποιότητα της τρίχας. Αρκεί να δημιουργήσεις μια «πάστα» από κανέλα σε σκόνη και ζεστό νερό. Έπειτα, άπλωσε conditioner στα μαλλιά σου και την πάστα από κανέλα. Άφησε για 4-6 ή για ένα ολόκληρο βράδυ. Ξέπλυνε καλά με χλιαρό νερό.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!