Είναι το λάιμ η λύση για την κακοσμία; - AllYou.gr

Search

Είναι το λάιμ η λύση για την κακοσμία;

Το πιο ΦΥΣΙΚΟ αποσμητικό!

04 Αυγούστου 2016

Είτε λόγω διατροφής, είτε λόγω της υψηλής θερμοκρασίας, ο έντονος (και συχνά δύσοσμος) ιδρώτας έχει αρχίσει να γίνεται μέρος της καθημερινότητάς μας και φέτος. Παρόλα αυτά, ένα αποσμητικό εμπορίου, όσο καθαρή και αν είσαι, μπορεί να μην διατηρήσει στεγνές αλλά και μοσχοβολιστές τις μασχάλες σου, καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Υπάρχει όμως ένας τρόπος που όλες οι beauty bloggers… ορκίζονται ότι λειτουργεί τέλεια! Πρόκειται για ένα υλικό που πιθανότατα έχεις ήδη στην κουζίνα σου (μπαίνει το καλοκαιράκι εξάλλου, επιβάλλεται να έχεις τα υλικά για ένα μοχιτάκι μετά την δουλειά). Τα λάιμ είναι η λύση στο πρόβλημά σου! Ναι, καλή μου φίλη το φυσικό αυτό υλικό θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη!

Πώς μπορείς να το χρησιμοποιήσεις; Απλό! Μπορείς να κόψεις ένα λάιμ σε μικρά κομματάκια και να τα βάλεις στο ψυγείο για λίγη ώρα και έπειτα να εφαρμόσεις τρίβοντας απαλά στις μασχάλες. Ή να χρησιμοποιήσεις τον χυμό ενός λάιμ και με βαμβάκι να το εφαρμόσεις στις μασχάλες. Εφάρμοσε αφού έχεις κάνει μπάνιο και αφού έχει στεγνώσει το δέρμα σου καλά. Χρησιμοποίησε το λάιμ (όποιον και από τους δύο τρόπους επιλέξεις) και άφησε να στεγνώσει πάρα πολύ καλά, πριν βάλεις τα ρούχα σου. Ο τρόπος αυτός θα σε διατηρήσει στεγνή και δροσερή όλη μέρα!

Τι να προσέξεις: Μην εφαρμόσεις σε δέρμα που μόλις έχει έρθει επαφή με ξυράφι, γιατί τσούζει! Επίσης, εάν χρησιμοποιήσεις αυτόν τον φυσικό τρόπο, μην εκτεθείς άμεσα στον ήλιο. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης