ΑΥΤΟ είναι το τέλειο μακιγάζ για να εντυπωσιάσεις στο επόμενο ραντεβού σου - AllYou.gr

Search

ΑΥΤΟ είναι το τέλειο μακιγάζ για να εντυπωσιάσεις στο επόμενο ραντεβού σου

Κάνε τον συνοδό σου να σε κοιτάει στα… μάτια μόνο!

27 Μαϊου 2016

Είναι Παρασκευή και το βράδυ έχεις ραντεβού. Μπορεί να έχεις βρει πώς θα εντυπωσιάσεις τον συνοδό σου με την εμφάνισή σου, αλλά τι να κάνεις με το μακιγιάζ σου; Θα σου πω εγώ. Θα το κάνεις τόσο μοναδικό ώστε να σε κοιτάει στα μάτια και μόνο! Πώς; Εφαρμόζοντας το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ στα μάτια: Ένα winged, smoky eye look! Το γνωστό smoky eye μακιγιάζ σίγουρα το ξέρεις, αλλά η εξέλιξη αυτού βρίσκεται στην... γωνία του ματιού. Εκεί ουσιαστικά εφαρμόζεις το smoky look.

Για να το εκτελέσεις, θα χρειαστείς ένα μαλακό μολύβι ματιών, μια γκρι, σκούρα απόχρωση σκιά ματιών αλλά και μια σε γήινους τόνους (σαμπανιζέ ή οποιαδήποτε nude απόχρωση που μπορεί να περιέχει και γκλίτερ, για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα), μάσκαρα και ένα πινέλο μακιγιάζ.

Ξεκίνα απλώνοντας την γήινη απόχρωση σκιάς στο πάνω βλέφαρο. Έπειτα, με το μολύβι σχεδίασε το γνωστό cat-eye look που συνήθως εφαρμόζεις με eyeliner, καθώς και μια γραμμή στο εσωτερικό μέρος του κάτω βλεφάρου, για ένα πιο έντονο βλέμμα. Δημιούργησε μια έντονη, τριγωνική γωνία στην άκρη του ματιού με το μολύβι και έπειτα χρωμάτισε την γωνία (και λίγα εκατοστά πάνω από την γωνία) με την γκρι σκιά.

Για να πετύχεις το smoky look, «μουντζούρωσε» την περιοχή με το πινέλο μακιγιάζ. Ολοκλήρωσε με την μάσκαρα και είσαι έτοιμη! Εύκολο ε;

1stdaymakeuplook-01.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης