Ενυδάτωση... εκ των έσω με ΑΥΤΕΣ τις 2 DIY συνταγές ομορφιάς - AllYou.gr

Search

Ενυδάτωση... εκ των έσω με ΑΥΤΕΣ τις 2 DIY συνταγές ομορφιάς

Ομορφιά στον... πάγο! 

08 Αυγούστου 2016

Με τον καιρό να γίνεται ολοένα και πιο καυτός, είναι σημαντικό να είσαι πάντα σωστά ενυδατωμένη. Φυσικά, εάν υπάρχει τρόπος να διατηρούμαστε ενυδατωμένες και ταυτόχρονα λαμπερές, εννοείται ότι θα ήταν ιδανικό! Και υπάρχει φυσικά!

Ο πιο… όμορφος και δροσιστικός τρόπος. Οι δύο παρακάτω συνταγές με παγάκια είναι η πιο hot τάση και για να... σβήσεις την δίψα σου αλλά και για να φρεσκάρεις το δέρμα σου. Με τα κατάλληλα υλικά εξάλλου, όλα γίνονται!

Παγάκια από πράσινο τσάι και τζίντζερ

Τα δύο αυτά συστατικά προσφέρουν έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες, που θα αναζωογονήσουν τον οργανισμό σου, αλλά και θα ανανεώσουν και το δέρμα σου. Βράσε 1 κούπα πράσινο τσάι με μερικές φέτες φρέσκο τζίντζερ. Άφησε το μείγμα να κρυώσει καλά και άδειασε σε παγοθήκες. Πρόσθεσε τα παγάκια στο νερό σου.

Παγάκια από λεμόνι και αγγούρι

Άλλα δύο υλικά που καθαρίζουν το δέρμα και τον οργανισμό, ενώ τον ενυδατώνουν πλήρως λόγω της αντιοξειδωτικής δράσης τους. Σε ένα μπλέντερ λιώσε 2 μικρά αγγούρια ή 1 μεγάλο και πρόσθεσε τον χυμό από ένα λεμόνι. Βάλε το μείγμα στις παγοθήκες και κατανάλωσε τα παγάκια με το νερό σου.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης