Skip to main content

DO IT YOURSELF

3 έλαια που ΠΡΕΠΕΙ να συμπεριλάβεις στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου

Τα δοκιμάσαμε και σου τα προτείνουμε! 


Κέλλυ Νόβακ

Είναι αποδεδειγμένο ότι τα φυσικά προϊόντα, αυτά δηλαδή που προέρχονται κατά βάση από την Μάνα Γη, έχουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα (και κάποιες φορές πιο άμεσα) σε θέματα που αφορούν στην ομορφιά μας.

Μέσα σε αυτά τα προϊόντα / υλικά συμπεριλαμβάνονται και κάποια αιθέρια έλαια. Είναι αρκετά που κάνουν καλό στο πρόσωπο, τα μαλλιά και το δέρμα μας γενικότερα, αλλά είναι 3 συγκεκριμένα που κάνουν ΠΟΛΥ καλό. Αυτά είναι σημαντικό να τα χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση και να γίνουν μέρος της ρουτίνας σου. Ποια είναι; Σου λέω αμέσως παρακάτω!

1. Λάδι Καρύδας: Το έλαιο καρύδας είναι το «ιερό δισκοπότηρο» όλων των φυσικών λαδιών. "Φοριέται" σαν μάσκα για τα μαλλιά ενυδατώνοντάς τα, αλλά και στο πρόσωπο, όπου το αναζωογονεί και το κάνει πιο λαμπερό.

2. Λάδι Αβοκάντο: Είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, που σημαίνει ότι προστατεύει δέρμα και μαλλιά και τα θρέφει σε βάθος. Απορροφάται εύκολα και είναι ιδανικό για να το χρησιμοποιείς για ενυδάτωση μετά από το ξύρισμα.

3. Λάδι Αμυγδάλου: Το αμυγδαλέλαιο είναι ο πιο φυσικός τρόπος να αφαιρέσεις τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα, ακόμη και να διορθώσεις τυχόν δερματικές τονικότητες σε αυτό. Είναι γεμάτο βιταμίνη Ε, πρωτεΐνες και μεταλλικά στοιχεία, κάτι που σημαίνει ότι λειτουργεί ευεργετικά στα μαλλιά και το δέρμα.

 

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Pastels for spring: 7 παστέλ βερνίκια νυχιών για το μανικιούρ της άνοιξης

Χρώματα που θυμίζουν σορμπέ, για τα μανικιούρ που θα δοκιμάσουμε την περίοδο που η φύση ανθίζει

DO IT YOURSELF

Πέντε πολυτελή scrubs για το σώμα για να μετατρέψεις το σπίτι σου στο spa που έχεις ανάγκη

Προϊόντα για απολέπιση του σώματος, με πολύτιμα έλαια και πολυτελή αίσθηση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.