Απόκτησε άψογα beach waves μέσα σε 5’ - AllYou.gr

Search

Απόκτησε άψογα beach waves μέσα σε 5’

Κι όμως ΓΙΝΕΤΑΙ!

05 Ιουλίου 2016

Λατρεύω τα beach waves, είτε είναι καλοκαίρι, είτε χειμώνας. Λατρεύω αυτή την χαλαρότητα αυτού του χτενίσματος. Σαν γυναίκα όμως με σγουρά και λεπτά μαλλιά, δεν είναι πάντα εύκολο να τα φτιάξω έτσι. Δεν λέω ότι δεν είναι εφικτό, απλά μπορεί να μου πάρει πολύ χρόνο για να πετύχω ένα καλό αποτέλεσμα. Όλα αυτά, πριν αρχίσω το νέο… παιχνίδι στρατηγικής μου! Γιατί, καλή μου φίλη, με λίγη σωστή οργάνωση και στρατηγική όλα είναι εύκολα! Και πόσο μάλλον τα beach waves. Γιατί ανακάλυψα τον πιο γρήγορο τρόπο για να επιτύχω ένα άψογο αποτέλεσμα γι' αυτό το χτένισμα! Θέλεις να μάθεις πώς γίνεται; Σου λέω παρακάτω…

Αρχικά, πρέπει να προετοιμαστείς. Καλό είναι να έχεις φρεσκολουσμένα μαλλιά (φρόντισε να χρησιμοποιήσεις και conditioner). Έπειτα, με μια καλή βούρτσα, χτένισε καλά τα μαλλιά σου, έτσι ώστε να μην έχουν κόμπους. Αυτή την διαδικασία πρέπει να κάνεις είτε έχεις σγουρά, είτε ίσια μαλλιά. Ισχύει, δηλαδή, και για τους δύο τύπους μαλλιών.

* Για ίσια μαλλιά

Πρόσθεσε σε νωπά μαλλιά αφρό styling. Έπειτα, χώρισε τα μαλλιά σε δύο τμήματα και πλέξε το κάθε τμήμα σε μια κλασική, γαλλική πλεξούδα. Τύλιξε την κάθε πλεξούδα και στερέωσέ την με ένα λαστιχάκι. Κοιμήσου με τις πλεξούδες και ελευθέρωσέ τις το πρωί. Έτοιμη!

* Για σγουρά μαλλιά

Πρόσθεσε και πάλι σε νωπά μαλλιά αφρό styling, ενώ ταυτόχρονα χτένιζέ τα με μια βούρτσα. Έπειτα, χώρισε τα μαλλιά σου σε δύο τμήματα και πλέξε το κάθε τμήμα, σε μια κλασική, γαλλική πλεξούδα. Τύλιξε την κάθε πλεξούδα και στερέωσε με ένα λαστιχάκι. Κοιμήσου με τις πλεξούδες (σε μια μεταξωτή μαξιλαροθήκη για να αποφύγεις το φριζάρισμα στα μαλλιά). Ελευθέρωσε τις πλεξούδες το πρωί και είσαι έτοιμη!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!