Skip to main content

DO IT YOURSELF

Απόκτησε άψογα beach waves μέσα σε 5’

Κι όμως ΓΙΝΕΤΑΙ!


Κέλλυ Νόβακ

Λατρεύω τα beach waves, είτε είναι καλοκαίρι, είτε χειμώνας. Λατρεύω αυτή την χαλαρότητα αυτού του χτενίσματος. Σαν γυναίκα όμως με σγουρά και λεπτά μαλλιά, δεν είναι πάντα εύκολο να τα φτιάξω έτσι. Δεν λέω ότι δεν είναι εφικτό, απλά μπορεί να μου πάρει πολύ χρόνο για να πετύχω ένα καλό αποτέλεσμα. Όλα αυτά, πριν αρχίσω το νέο… παιχνίδι στρατηγικής μου! Γιατί, καλή μου φίλη, με λίγη σωστή οργάνωση και στρατηγική όλα είναι εύκολα! Και πόσο μάλλον τα beach waves. Γιατί ανακάλυψα τον πιο γρήγορο τρόπο για να επιτύχω ένα άψογο αποτέλεσμα γι' αυτό το χτένισμα! Θέλεις να μάθεις πώς γίνεται; Σου λέω παρακάτω…

Αρχικά, πρέπει να προετοιμαστείς. Καλό είναι να έχεις φρεσκολουσμένα μαλλιά (φρόντισε να χρησιμοποιήσεις και conditioner). Έπειτα, με μια καλή βούρτσα, χτένισε καλά τα μαλλιά σου, έτσι ώστε να μην έχουν κόμπους. Αυτή την διαδικασία πρέπει να κάνεις είτε έχεις σγουρά, είτε ίσια μαλλιά. Ισχύει, δηλαδή, και για τους δύο τύπους μαλλιών.

* Για ίσια μαλλιά

Πρόσθεσε σε νωπά μαλλιά αφρό styling. Έπειτα, χώρισε τα μαλλιά σε δύο τμήματα και πλέξε το κάθε τμήμα σε μια κλασική, γαλλική πλεξούδα. Τύλιξε την κάθε πλεξούδα και στερέωσέ την με ένα λαστιχάκι. Κοιμήσου με τις πλεξούδες και ελευθέρωσέ τις το πρωί. Έτοιμη!

* Για σγουρά μαλλιά

Πρόσθεσε και πάλι σε νωπά μαλλιά αφρό styling, ενώ ταυτόχρονα χτένιζέ τα με μια βούρτσα. Έπειτα, χώρισε τα μαλλιά σου σε δύο τμήματα και πλέξε το κάθε τμήμα, σε μια κλασική, γαλλική πλεξούδα. Τύλιξε την κάθε πλεξούδα και στερέωσε με ένα λαστιχάκι. Κοιμήσου με τις πλεξούδες (σε μια μεταξωτή μαξιλαροθήκη για να αποφύγεις το φριζάρισμα στα μαλλιά). Ελευθέρωσε τις πλεξούδες το πρωί και είσαι έτοιμη!

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Pastels for spring: 7 παστέλ βερνίκια νυχιών για το μανικιούρ της άνοιξης

Χρώματα που θυμίζουν σορμπέ, για τα μανικιούρ που θα δοκιμάσουμε την περίοδο που η φύση ανθίζει

DO IT YOURSELF

Πέντε πολυτελή scrubs για το σώμα για να μετατρέψεις το σπίτι σου στο spa που έχεις ανάγκη

Προϊόντα για απολέπιση του σώματος, με πολύτιμα έλαια και πολυτελή αίσθηση

Προτεινόμενα

CELEBS

Έλενα Τσαγκρινού: Το gender reveal party & το φύλο του μωρού που περιμένει

Η τραγουδίστρια βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Πώς να απαλλαγείτε από τα μαύρα στίγματα σωστά, σύμφωνα με τους ειδικούς

Όλα τα χρήσιμα tips για να το κάνετε σωστά.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια