Skip to main content

DO IT YOURSELF

#TrendAlert: Τα σγουρά μαλλιά επιστρέφουν

Εσύ είσαι παιδί των… ‘80s;


Κέλλυ Νόβακ

Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, αλλά η δεκαετία του ’80 επιστρέφει. Στην μόδα και την ομορφιά. Σαν φυσική… σγουρομάλλα αλλά και λάτρις της μόδας του ’80 (όλα τα ρούχα μου έχουν βάτες), δεν υπάρχει άλλη τάση, που να μπορώ να ταυτιστώ τόσο πολύ.

Τα καλά νέα είναι στο πώς θα φτιάχνουμε τα μαλλιά μας από εδώ και πέρα: Σγουρά. Μερικές celebrities, όπως η Kate Hudson και η Blake Lively, έχουν πιάσει το νόημα ήδη και έχουν εφαρμόσει αυτό το hairstyle σε δημόσιες εμφανίσεις τους. Το αποτέλεσμα; Εντυπωσιακό, μοναδικό, φαντασμαγορικό.

Γιατί αυτά "προκύπτουν" από τα σγουρά μαλλιά. Είναι ιδιαίτερα και loud και λίγες μπορούν να υποστηρίξουν ένα τέτοιο χτένισμα. Αλλά ξέρεις κάτι; Είμαι σίγουρη ότι ΕΣΥ μπορείς. Και θα μπορέσεις σίγουρα αφού εμπνευστείς από τις παρακάτω εμφανίσεις.

Γι΄αυτό πιάσε τα ρόλεϊ και άρχισε να… σγουραίνεις!

curlyhair-trend2016-01.jpg

curlyhair-trend2016-02.jpg

curlyhair-trend2016-03.jpg

curlyhair-trend2016-04.jpg

curlyhair-trend2016-05.jpg

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

4 eye patches για να «ξυπνήσεις» τη λάμψη στο βλέμμα σου

Τα eye patches που θα σώσουν την όψη των ματιών σου τις μέρες που νιώθεις κούραση από την έκθεση στο blue light ή την έλλειψη ύπνου

DO IT YOURSELF

Τα beauty secrets της Emma Watson που έγινε μόλις 34 ετών

5 συνήθειες ομορφιάς της Emma Watson που αξίζει να υιοθετήσεις

DO IT YOURSELF

Το μέλλον στα νύχια σας… όταν το manifestation συνάντησε το μανικιούρ

Αναρωτιέστε πώς να εκδηλώσετε το μέλλον σας; Ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αξιοποιήσετε το χρώμα νυχιών σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός