Skip to main content

DO IT YOURSELF

ΕΤΣΙ θα αποκτήσεις σέξι μαλλιά μετά την παραλία

Χρειάζεσαι ΕΝΑ μόνο προϊόν!


Κέλλυ Νόβακ

Το καλοκαίρι είναι και επίσημα εδώ, οπότε ξέρεις τι σημαίνει αυτό: Αφήνουμε για λίγο καιρό τα βαριά foundation και μακιγιάζ, τις πολύ σκούρες αποχρώσεις κραγιόν και το σημαντικότερο, τα… σύνεργα για τα μαλλιά. Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα το καλοκαίρι, λοιπόν. Το γεγονός ότι τα μαλλιά μας μπορούμε απλά να τα αφήσουμε να στεγνώσουν φυσικά! Βέβαια, στην δική μου περίπτωση, δεν ισχύει αυτό πάντα. Δεν είναι… έτοιμα τα μαλλιά μου για μια τέτοιου είδους αλλαγή. Δυστυχώς, όταν στεγνώσουν μόνο με τον αέρα, δεν δείχνουν πάντα όμορφα ή περιποιημένα.

Σε αυτές τις περιπτώσεις όμως, έχω δίπλα μου πάντα ένα… σύμμαχο. Τα προϊόντα για μαλλιά που περιέχουν θαλασσινό αλάτι, είναι η λύση στο πρόβλημά μου! Με ένα ψέκασμα στα νωπά μαλλιά μου, το αποτέλεσμα είναι πάντα το επιθυμητό: Σέξι μαλλιά που δεν έχουν ταλαιπωρηθεί καθόλου!

Στην αγορά μπορείς να βρεις πολλά τέτοια προϊόντα για τα μαλλιά, αλλά εγώ σου προτείνω να δημιουργήσεις το δικό σου, με την πιο εύκολη diy συνταγή! Βρες την εδώ!

 

 

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

4 eye patches για να «ξυπνήσεις» τη λάμψη στο βλέμμα σου

Τα eye patches που θα σώσουν την όψη των ματιών σου τις μέρες που νιώθεις κούραση από την έκθεση στο blue light ή την έλλειψη ύπνου

DO IT YOURSELF

Τα beauty secrets της Emma Watson που έγινε μόλις 34 ετών

5 συνήθειες ομορφιάς της Emma Watson που αξίζει να υιοθετήσεις

DO IT YOURSELF

Το μέλλον στα νύχια σας… όταν το manifestation συνάντησε το μανικιούρ

Αναρωτιέστε πώς να εκδηλώσετε το μέλλον σας; Ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αξιοποιήσετε το χρώμα νυχιών σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός