Skip to main content

DO IT YOURSELF

Έβγαλες σπυράκι; ΑΥΤΟ είναι το μυστικό "όπλο" για να το εξαφανίσεις

Το έχεις ήδη στο ντουλάπι του μπάνιου σου!


Κέλλυ Νόβακ

Υποφέρω συχνά από πονοκεφάλους οπότε καταλαβαίνεις ότι από το φαρμακείο του σπιτιού μου ή την τσάντα μου, δεν λείπουν ποτέ παυσίπονα για τον πονοκέφαλο. Για εμένα προσωπικά πάντως η ασπιρίνη ήταν πάντα η λύση για αυτό το πρόβλημα. Τι στα λέω όλα αυτά θα μου πεις… Επειδή πρόσφατα ανακάλυψα και μια δεύτερη –και καταπληκτική- χρήση για την ασπιρίνη, πέρα από το να με ανακουφίζει από τους πονοκεφάλους μου! Οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές της μειώνουν τα μεγάλα, κόκκινα σπυράκια που βγάζουμε κατά καιρούς στο πρόσωπο!

Κι επειδή, καμιά φορά, το μακιγιάζ δεν είναι αρκετό για να καλύψει τέτοιου μεγέθους σπυράκια, η καλύτερη λύση είναι να εφαρμόσεις την παρακάτω, πανεύκολη συνταγή:

Θα χρειαστείς:

1-2 ασπιρίνες (ανάλογα με το μέγεθος του/των σπυριών)

Λίγες σταγόνες νερό

Εκτέλεση: Με το πίσω μέρος ενός κουταλιού, λιώσε τις ασπιρίνες μέχρι να γίνουν σκόνη. Έπειτα, ρίξε μόλις λίγες σταγόνες νερό, τόσες ώστε να δημιουργηθεί μια πάστα. Εφάρμοσε στο σπυράκι και άφησε για 15 λεπτά. Έπειτα, ξέπλυνε καλά με άφθονο νερό και το σπυράκι θα έχει μειωθεί στο μισό!

Σημείωση: Μην χρησιμοποιήσεις την συνταγή σε περίπτωση που είσαι αλλεργική στην ασπιρίνη.

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

4 eye patches για να «ξυπνήσεις» τη λάμψη στο βλέμμα σου

Τα eye patches που θα σώσουν την όψη των ματιών σου τις μέρες που νιώθεις κούραση από την έκθεση στο blue light ή την έλλειψη ύπνου

DO IT YOURSELF

Τα beauty secrets της Emma Watson που έγινε μόλις 34 ετών

5 συνήθειες ομορφιάς της Emma Watson που αξίζει να υιοθετήσεις

DO IT YOURSELF

Το μέλλον στα νύχια σας… όταν το manifestation συνάντησε το μανικιούρ

Αναρωτιέστε πώς να εκδηλώσετε το μέλλον σας; Ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αξιοποιήσετε το χρώμα νυχιών σας.

Προτεινόμενα