3 εύκολοι τρόποι να ανοίξεις τους πόρους σου - AllYou.gr

Search

3 εύκολοι τρόποι να ανοίξεις τους πόρους σου

Να πως θα κάνεις pop out κατ' οίκον.

04 Σεπτεμβρίου 2016
Συντάκτης : Kelly Novak

Καθημερινά το δέρμα σου αντιμετωπίζει ένα σωρό προβλήματα: Ιδρώτα, τους ρύπους του περιβάλλοντος, το μακιγιάζ κ.ά. Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα να κλείνουν τους πόρους του δερματός σου κάνοντάς το θαμπό. Γι΄αυτό και είναι σημαντικό να το φρεσκάρεις, τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, ανοίγοντας και «ξεβουλώνοντας» τους πόρους σου! Όχι, όχι μην ανησυχείς. Δεν θα χρειαστείς…. υδραυλικό για να το κάνεις αυτό, αρκεί μερικά υλικά από την κουζίνα σου, με τα οποία θα μπορέσεις να το επιτύχεις τόσο καλά όσο και αν έκανες μια επίσκεψη στην αισθητικό σου!

#1. Μαϊντανός: Ο μαϊντανός πέρα από τέλεια γαρνιτούρα για το φαγητό σου, αν χρησιμοποιηθεί σωστά τραβάει όλες τις τοξίνες από το δέρμα και ανοίγει τους πόρους. Σε ένα μπολ πρόσθεσε ένα ματσάκι από το μυρωδικό και ρίξε βραστό νερό. Αφού κρυώσει καλά, βούτηξε μια πετσέτα και εφάρμοσέ την στο πρόσωπό σου για 10-15 λεπτά.

#2. Σόδα: Ο πιο εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος για να αποβάλλεις όλες τις τοξίνες από το δέρμα, είναι με την χρήση ενός scrub από σόδα. Η σόδα τις αφαιρεί αλλά και καθαρίζει τις «βρωμιές», χωρίς να «γδέρνει» το δέρμα. Ανάμειξε λοιπόν 2 κ.σ σόδα με 1 κ.σ νερό και ανακάτεψε μέχρι να δημιουργηθεί μια πάστα. Εφάρμοσε στο πρόσωπο κάνοντας απαλές, κυκλικές κινήσεις για περίπου 5 λέπτα. Έπειτα ξέπλυνε καλά με νερό.

 

#3. Λεμόνι: Φρέσκαρε και καθάρισε το πρόσωπό σου από τους ρύπους του περιβάλλοντος, εφαρμόζοντας φρέσκο χυμό λεμονιού στο πρόσωπο. Άπλωσε και τρίψε καλά στις περιοχές που έχουν περισσότερο ανάγκη. Έπειτα, ξέπλυνε καλά με χλιαρό νερό.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!